reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
zazdroszczę... kupki piersiowe tak nie śmierdolą....
zazdroszczę... kupki piersiowe tak nie śmierdolą....
dokładnie!
cass
Fanka BB :)
Mam pytanko do Was które mleko tylko cycowe dają, wprowadzacie już słoiczki? Bo niby dopiero od 6,7 miesiąca można przy karmieniu piersią a moja Majka to aż się trzęsie jak widzi że coś jemy i też chciałabym jej coś innego dać.. ale chyba jeszcze za wcześnie..
nice-girl
Pierwsze słyszę że od 6-7 mesiąca można dopiero rozszerzać diete dziecku karmionemu piersią. Jeśli mała zwraca uwagę że Wy coś innego jecie to może to znak że ona też już potrzebuje innych rzeczy. Na stronie Bobvity jest aktualny schemat żywienia niemowląt zarówno karmionych piersią jak i tych na butli i tak jest napisane co można w którym miesiącu podawać.
Po 4 miesiącu już spokojnie można rozszerzać powoli dietę.
Po 4 miesiącu już spokojnie można rozszerzać powoli dietę.
Nasz też się patrzy jak coś jemy Na razie nie myślę o słoiczkach, pomyślę jak mały skończy 4 miesiące. Na razie myślę o wprowadzeniu mleka modyfikowanego bo ściąganie kiepsko idzie a człowiek czasem chce gdzieś wyjść. I chcę i boję się.
cass
No ja dostałam z Hippa schemat żywienia dzicka które jest na piersi osobno i takiego na mm. I dla tego na piersi nowe produkty są dopiero w 6, 7 m-cu, z wyjątkiem glutenu który należy wprowadzić najwcześniej w 5 mcu a najpóźniej w 6... Dzisiaj idę do pediatry ze starszą więc zapytam i o to :-)
JOLI77
Ja zacznę podawać coś dopiero w 6 miesiącu.Tak też robiłam ze starszą córką.Natolin schemat jest ciągle taki sam -zmieniło się tylko odnośnie glutenu.No ja dostałam z Hippa schemat żywienia dzicka które jest na piersi osobno i takiego na mm. I dla tego na piersi nowe produkty są dopiero w 6, 7 m-cu, z wyjątkiem glutenu który należy wprowadzić najwcześniej w 5 mcu a najpóźniej w 6... Dzisiaj idę do pediatry ze starszą więc zapytam i o to :-)
reklama
Podziel się: