reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Mnie aż trzęsie za fajką, zapaliłam jak Artek trafił do szpitala i od wtedy się chce...
Efa
Fanka BB :)
Ja też nie palę już prawie 5 lat. Podobnie, jak u Roxannki, rzucanie było z dnia na dzień. Nigdy nie wrócę do nałogu.
margerrita
no i ja palilam az 7 lal i tez rzucilam z dnia na dzien i juz prawie 5 bez fajki, nie ciagnie mnie wcale, nie wroce do nalogu
LUTY MAŁGOŚ
Ja jak skończyłam karmienie to się skusiłam na Sziszę raz ale nic specjalnego Papierosów nigdy nie paliłam.
czarodziejkaM
Mnie aż trzęsie za fajką, zapaliłam jak Artek trafił do szpitala i od wtedy się chce...
ja zapaliłam po Chrzcinach i tych jazdach z teściową o których pisałam na głównym i też mi się chce..
onesmile
Świat według Pafffcia
Ja tez juz nie pale 3.5 roku i bardzo sie ciesze, bo to byl wstretny nalog. Maz rzucil rok temu.
dobranocka
podwójna październikówka!
W ciaży to nawet nie stałam obok kogos kto pali, sama też nigdy nie palilam, ale mąż czasem popalał... Teraz nawet o tym nie myśli bo wyjechałby z chałupy razem z fajkami ))
onesmile
Świat według Pafffcia
A mnie laktacja zwolnila :-( Dzis w ruch poszla herbatka Hipp, a jutro w ramach Sylwka wydudle 2 Karmi :-)
reklama
stripMYmind
heh a mi przyspieszyla, zaraz mi cyc pęknie ide zdoic, bo maly az sie krztusi jak caignie tkaiego pelnego, mleko tryska cieknie i wogole rzeka mleka ;p
Podziel się: