kulebiaczek czyli kulebiak to takie drozdzowe ciacho z kapusta i grzybami-kroi sie go jak makowiec i podaje z barszczykiem czerwonym.Pycha Dla mnie w tym roku zamiast kapuchy bedzie farsz ze szpinaku z jajeczkiem i czosnkiem. Tez dobre
reklama
Sugar jak najbardziej rozumiem i szanuję za postępowanie zgodnie ze swoim sumieniem
Ja od religii zbyt daleko jestem, dla mnie to nie święto a raczej tradycja. Poza tym u mnie w domu ogólnie się pije Oczywiście w normalnych ilościach Sama alkohol lubię i miałam ochotę już dawno napić się pysznego drinka z malibu
Już się dziś nie pojawię bo jedziemy na 16 do rodziny i wrócimy bardzo późno, ciekawe jak Wasze dzieciaczki zniosą tyle ludzi i cały wieczór - mam nadzieję, że wszystkie będą zadowolone i nie będzie żadnych grymasów!
Dużo buziaków!
P.S. Jutro chrzcimy, więc też dopiero wieczorem w domu będę :*
Ja od religii zbyt daleko jestem, dla mnie to nie święto a raczej tradycja. Poza tym u mnie w domu ogólnie się pije Oczywiście w normalnych ilościach Sama alkohol lubię i miałam ochotę już dawno napić się pysznego drinka z malibu
Już się dziś nie pojawię bo jedziemy na 16 do rodziny i wrócimy bardzo późno, ciekawe jak Wasze dzieciaczki zniosą tyle ludzi i cały wieczór - mam nadzieję, że wszystkie będą zadowolone i nie będzie żadnych grymasów!
Dużo buziaków!
P.S. Jutro chrzcimy, więc też dopiero wieczorem w domu będę :*
sugar_and_spice
matka Króla
Zachciało mi się pojeść wigilii to mam. Małego nie karmiłam od 18, tylko ściągałam, dziś rano moja prawa pierś jest jak kamień, boli jak cholera... mam nadzieje, ze obejdzie sir bez interwencji lekarskiej...
emiliab
Fanka BB :)
Zachciało mi się pojeść wigilii to mam. Małego nie karmiłam od 18, tylko ściągałam, dziś rano moja prawa pierś jest jak kamień, boli jak cholera... mam nadzieje, ze obejdzie sir bez interwencji lekarskiej...
Łączę się z tobą w bólu:-(. Moje piersi nad ranem też masakryczne,ale bez większego bólu. Tak jak ty, ściągałam mleko, a dawałam mieszankę. Nie mogłam się oprzeć jedzeniu...
Ida Sierpniowa
no i właśnie tego sie bałam... sugar, kciuki żeby synuś wyssał co trzeba!!!Zachciało mi się pojeść wigilii to mam. Małego nie karmiłam od 18, tylko ściągałam, dziś rano moja prawa pierś jest jak kamień, boli jak cholera... mam nadzieje, ze obejdzie sir bez interwencji lekarskiej...
ja wczoraj zjadłam niby mało (ryba, pierogi ruskie i sałatka warzywna w okrojonej składnikowo postaci), a le po tylu dniach jedzenia 2 kanapek na dzień to byłam obżarta masakrycznie;D no i w gruncie rzeczy dobrze że nie "grzeszyłam" bo jak młoda z nadmiaru wrażeń się rozpłakała albo raczej rozdarła!!!to uspokoiła się dopiero u nas w domu i to przytulona do cysia...
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
A ja po kolacji wigilijnej nakarmiłam synka i nic mu nie jest, nie było. Taki jak zawsze. A jadłam normalnie a więc karpia, kapustkę ale taką bez grochu, zupę a'la grochową, śledziki i takie tam. Od początku jakoś mały nie reaguje na moje pokarmy które przyjmuje.
JOLI77
A ja ja jadłam wszystko-tzn kawałek karpia troszkę kapusty z grzybami,zupę rybną i paszteciki z kapustą i grzybami, sałatkę śledziową i normalnie karmiłam Gabrysię piersią - do dziś nic jej nie jest także jupi.Bo jest troszkę alergikiem.
Bardzo się cieszę bo przy pierwszej córce nie jadłam nic.
Bardzo się cieszę bo przy pierwszej córce nie jadłam nic.
margerrita
ja nie jadlam niczego z kapucha i grzybami, rybki i sledzika i za to mamy od rana juz 4 wielkie kupy... a po za tym dziecko usmiechniete, tzn,teraz spi po spacerku przed klatke, bo sie po chodnikach jezdzic nie da, pada snieg i nikt odsnierzac nie zamierza
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
U nas od momentu karmienia po mojej wigilijnej kolacji były już trzy kupy:-).
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Ja tez pojadlam w Wigilie (czerwony barszcz, paszteciki, sos grzybowy, karp) i napilam kieliszek czerwonego wina i jeszcze nie karmie, tylko odciagam i wylewam. Ale juz za jakies 3 godziny przystawie Malego.
sugar- goraca kapiel, masaz i kapusta na cycki.
sugar- goraca kapiel, masaz i kapusta na cycki.
Podziel się: