reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersią

reklama
A ja miałam kryzys laktacyjny tydzień temu ale kupiłam herbatkę dla karmiących z Herbapolu w aptece. Piję 2 dziennie od tygodnia i wszystko ruszyło, aż musiałam się ściągać wczoraj bo myślałam że cycki mi pękną, w 5 minut 140 ml z jednej piersi poszło :-)

a ja mam znowu kryzys laktacyjny. Ktory to juz znowu?:(( wystarczylo, ze na weekend dluzej poza domem bylam (sprzatanie po remoncie) i mala mm kilka karmien miala, aja nie odciagalam w tym czasie i juz mam.. Piersi wydaja sie byc puste.Tzn mleko jes, ale brak tego uczucia pelnosci w piersiach miedzy karmieniami. Mala slabiej sie najada i karmimy sie dluzej i co 2 godziny. Tak od poniedzialku. Nie dokarmialam, bo stwierdzilam, ze nic lepiej nie wplynie na laktacje niz czeste przystawianie. Nie odciagam, bo juz czasu na to brak.Dosc mam juz tej ciaglej walki o laktacje. Dzis na noc podam mm, bo wyspac sie chce.
i znowu mysli o przejsciu na mm..znowu. Jak dlugo jeszcze? Sama nie wiem..
to sie wy<zalilam:) dzieki, ze jestescie:*

Ja mam uczucie pełnych piersi tylko w nocy, po kilku godzinach snu bez karmienia. W dzień mam uczucie "flaczków", ale Olek się chyba najada, bo nie widać, żeby chudł.
Mm dostał raz, NAN, 10ml na spróbowanie czy się nie pochoruje, a tak to tylko cyc i cyc już 2,5 miesiąca.

reklama
moriam ja mam uczucie flaków, a jak nacisnę to dosłownie tryska!!! Przy nabrzmiałych nigdy tak nie było.
Ja sobie wkręcam, że Artek się nie najada, a mąż twierdzi, że on je za dużo.
Kupy dziś byle jakie i ulewa po trochu- nigdy nie ulewał... co to może byc?

Do góry