reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Co Ty tam wiesz? :-) Ja nie mam nic do smoczków, lekarze mają, ja mam tyle przeciwko, że mój Artek nie chce i koniec, ale ja bym chciała, żeby on czasami chciał :-)
Patrz cwaniaka, a z butelki Ci zje i jest git. Ciekawe co mu przeszkadza w smoku, bo przeciez i to guma, i to guma...Moze poprobuj jeszcze ze smokiem? W mleku go umocz najpierw, czy co?
Ja dzis przyuwazylam, ze moj podgryza i ciumka sobie smoka od butelki jak robi przerwy w karmieniu. Butelke dzis dalam tylko 2 razy, poza tym ciagle cyc, a jeszcze mu sie ssac chce.
no i zjadla mojego 150ml..i sie nie najadla( wiecej nie dalo sie wydoic, wiec dorobilam mm-zjadla 50ml.
kurcze, znow laktacja mi siada i nie wyrabia na potrzeby mojego zarloka, jak tak dalej pojdzie, to wysiadzie i psycha(
edit: po 15 minutach kimy pobudka i dalej jesc. Dojadla 60 ml i spac dalej nie chce. Babcia zabawia, bo ja juz sil nie mam. GRrrr...
kurcze, znow laktacja mi siada i nie wyrabia na potrzeby mojego zarloka, jak tak dalej pojdzie, to wysiadzie i psycha(
edit: po 15 minutach kimy pobudka i dalej jesc. Dojadla 60 ml i spac dalej nie chce. Babcia zabawia, bo ja juz sil nie mam. GRrrr...
Ostatnia edycja:
sugar_and_spice
matka Króla
moriam co nas nie zabije to nas wzmocni ;-)
1smile nic na siłę, jak nie chce to nie... przynajmniej pediatrom się pochwalimy, że bez smoka chowamy ;-)
1smile nic na siłę, jak nie chce to nie... przynajmniej pediatrom się pochwalimy, że bez smoka chowamy ;-)
onesmile
Świat według Pafffcia
moriam - to niezlego masz zarloka :-) Ale i ja sie 'pochwale', ze moj Pawcio od 16-19stej na cycu z malymi przerwami. Potem godzinka spokoju, kapiel i znow prawie godzinka cycow. A teraz wlasnie tatus dokarmil go mm i Maly wciagnal uszami 70ml...:-)
dobranocka
podwójna październikówka!
ściągnęłam 70. Lipa. Po tym jak Mała zjadła dzisiaj na raz 180 plus cycki... to 70 moge sobie wsadzic gdzies.
wczorajsza historia skonczyla sie tak, ze poszlo 150 ml mojego, potem tyle mm, a na deserek i tak cycus musial byc podany.no i zjadla mojego 150ml..i sie nie najadla( wiecej nie dalo sie wydoic, wiec dorobilam mm-zjadla 50ml.
I nie piszcie mi o skokach rozwojowych, to jest czyste łakomstwo!!!)))
nice-girl
Fanka BB :)
Moriam - to chyba musi być skok wzrostowy. Gdzie on to zmieścił??? Nie ulewał mocno potem? Mój jest starszy i zjada około 120-130ml na 1 raz. Czasem np ze 20 min przed jedzeniem napije sie herbatki troche to juz haft murowany po posiłku,bo mu się nie meiści w brzuszku.
natolin
mój gdyby miał możliwość też by zjadł tyle zapewne ;-)
normalnie je 150, mąż mu czasem daje 180, bo twierdzi, że mały jeszcze chce, ale kiedyś zrobiłam tak, że dałam mu 150, a zaraz potem 100 herbatki i o zgrozo nie pogardził nią i wypił do końca ;-) więcej eksperymentów nie robię ;-)
normalnie je 150, mąż mu czasem daje 180, bo twierdzi, że mały jeszcze chce, ale kiedyś zrobiłam tak, że dałam mu 150, a zaraz potem 100 herbatki i o zgrozo nie pogardził nią i wypił do końca ;-) więcej eksperymentów nie robię ;-)
reklama
stripMYmind
a ja mialam zastoj dzizas co za bol ani sie dotknac i to od strony pachy pol cyca twardego........ rozgrzalam porzadnie termoforem rozmasowal, chociaz bolalo jak piernik i maly sciagnal ;p
pomyslec, ze juz mialam baaaaaaaardzo wyhamowana laktacje, dwa tyg nie karmienia. A teraz mleka tyle, ze jak karmie to z drugiego cyca ciurkiem leci, a w nocy miedzy karmieniami cycus twardy sie robi chyba dane mi jest karmic piersia, bo toz to mleczna kraina
Czy wasze bobasy tez tyle jedza w nocy? ja co 2 h karmie nawet po kapieli ok 3 godzin tylko maly spi i ok polnocy cyca wola.
a i jeszcze pochwale sie, ze uspilam dzis Wojtka bez noszenia i wozeczka, od razu w lozeczku
pomyslec, ze juz mialam baaaaaaaardzo wyhamowana laktacje, dwa tyg nie karmienia. A teraz mleka tyle, ze jak karmie to z drugiego cyca ciurkiem leci, a w nocy miedzy karmieniami cycus twardy sie robi chyba dane mi jest karmic piersia, bo toz to mleczna kraina
Czy wasze bobasy tez tyle jedza w nocy? ja co 2 h karmie nawet po kapieli ok 3 godzin tylko maly spi i ok polnocy cyca wola.
a i jeszcze pochwale sie, ze uspilam dzis Wojtka bez noszenia i wozeczka, od razu w lozeczku
Podziel się: