reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Karmienie piersia

Dziunka codziennie próbuje , ale czasem juz mi rece opadaja;-) mam kubek kapek i niekapek i nic nie wchodzi. O nie ... przepraszam - rozlewanie z kapka wokół wychodzi świetnie:tak:

reklama
Mi baba w sklepie poleciła kapka ,mówiąc że to niekapek,kupiłam.Mały jak wziął łyka to się zakrztusił.Wczoraj kupiłam niekapka i o wiele lepiej.Ale musze mu pomagać w piciu bo trzyma nawet ładnie ale nie wie że trzeba przechylić zeby pićku leciało...nauczy się :-)

Antek dzis kilka ładnych łyków wypił , trzymałam mu troche kubek przyznaję się:-D
Ale pije tylko sok bananowy . Inne jakos mu nie podchodza

Dziunka codziennie próbuje , ale czasem juz mi rece opadaja;-) mam kubek kapek i niekapek i nic nie wchodzi. O nie ... przepraszam - rozlewanie z kapka wokół wychodzi świetnie:tak:
Heh, widze ze masz ten sam problem. Moja chce pic tylko mleko i tylko i wylacznie lyzeczka wchodzi w gre (poza piersia). O sokach/herbatach i wodach moge zapomniec.

u mnie dziś rano weszła ok 1 łyżeczka tartego jabłuszka :D ale chyba na 10 rat. Grunt, ze pysia rozchylał. Niestety później już ani obiadek ani wieczorna kaszka nie weszła... nie mozna miecwszystkiego

u mnie dziś rano weszła ok 1 łyżeczka tartego jabłuszka :D ale chyba na 10 rat. Grunt, ze pysia rozchylał. Niestety później już ani obiadek ani wieczorna kaszka nie weszła... nie mozna miecwszystkiego

Trzymam kciuki zeby Michas otwieral buzke do jedzonka i jadl za dwoch. :-)

reklama
Hej@
Widzę że nie tylko ja mam problem z nauczeniem mojej pociechy jedzenie czegoś innego niż cycek :)
A nie mówiąc już o mleko mod:/ nie chce nawet na nie patrzec. A na 99% bede musiała przezucic na sztuczne jedzenie :(
JAk wy sobie z tym radzicie??
jak z kaszkami, herbatkami??
Moja dziś zjadła troche jabłuszka :) nawet otwierała buzie :D

Do góry