Dziewczynki a kiedy można na pierwszy spacer się wybrać.
My w 9 dobie bylismy 5 min na balkonie, a wczoraj 15 min na spacerku, a miedzy czasie wizyta w osrodku na wazeniu i przyjazd ze szpitala, wizyta w poradni laktacyjnej i malemu nic nie jest wiec jutro tez idziemy na spacerek
Dziewczyny może słyszałyście o takim leku: RICINUS 5 CH jest to lek wspomagający laktację, czy może któraś z Was stosowała???
Ja cały czas walczę żeby zwiększyć ilość pokarmu ponieważ mała traciła na wadze muszę ją dokarmiać a wolała bym tego uniknąć stąd pytanie o ten lek.
Ja już próbuje wszystkiego herbatki laktacyjne piwo karmi laktator i już mi brak pomysłów, chyba zapiszę się do poradni laktacyjnej może tam coś pomogą
Polecam poradnie jak najbardziej WARTO !!
Ajesli chodzi o lek to nie znam i nie bralabym bez wiedzy lekarza, albo poloznej
jesli maly traci na wadze to konieczniemusisz dokarmiac i niczym sie nie przejmuj, ja tez przez to przechodzilam w drugiej dobie i dalismy jakos rade
Katerenki jak tyle sciagasz to masz pokarm. Ja po karmieniu dokarmiam 30 ml i sciagam aby pobudzic laktacje całe 10 ml z obu piersi w 20 min. Cycki mam malusie, a leci mi kropelkami czasami raz siknie :-( Walcze, pije te herbatki i obrzydliwy kminek.
Walczcie, walczcie ja to bym teraz chciala miec troche mniej mleka, ale raz tak raz tak, takie uroki tego karmienia piersia. jeszcze 5 dni bede na antybiotyku po tym zapaleniu piersi :-(, ja pilam hippo, albo tzw. bocianek po tej to mi dalo czadu
, ze mi sie nawal zrobil. Pije wlasnie zbozowke, wode, troche sokow, owoce i reszte normalnie bez potraw wzdymajacych. Nawet ze dwa razy wypilam mala kawke