reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersia

ja karmilam hmm...niecale 23 miesiace i umęczona bylam nocami i pobudkami najbardziej. cala reszta byla slodka :)
Ala o cycu pamieta, przytula się, pomacac mnie musi kilka razy dziennie, ale zupelnie bez negatywnych emocji czy zalu, takze strasznie sie ciesze ze tak to wyszlo.
chociaz gdyby nie ciaza pewnie sama decyzji o takim odstawieniu nie umialabym podjac.

Cleo a gdybys sie zabandazowala ? probowalas ? powiedz Igiemu, ze cycki chore, maja bandaż i w nocy tez mu to powiedz i pokaz?

reklama
Cleo - to chyba zostałyśmy dwie:-D. Chociaż mnie to jakoś tak za bardzo nie męczy, bo w nocy już się nauczył i nie woła, tylko do zaśnięcia. Jednak chce go odzwyczaić, ale kurde jakoś nie mam kiedy bo albo przeziębiony albo Ł ma taką zmianę że jestem wieczorem padnięta i nie mam siły z nim walczyć.

Cleo, ja też myślę, ze skoro on tak reaguje to cyrk będzie tak czy inaczej, bo dla dziecka starszego niż 1,5 roku taki cyc to jest stały element rzeczywistości, przecież on nie wiem, ze cyca może nie być :)

Trzymam kciuki za Ciebie :) wiem co czujesz :)

D w piatek pojechał z Igim a ja w sobotę dojechałam.CZyli Igi spał bez cycocha ..tzn usnał w samochodzie D go przenioł do mieszkania sie nie obudził przespał do rana....

zawziałam się od soboty nie dałam ani razu...zasypia przytulony do cysia,aje buziaki,trze noskiem ale nie ma ryków strasznych...mi natomiast troszke cięzko psychicznie ale pozwalam mu sie tulić i trzymac jego skarb -cyca.zobaczymy jak w domu bedzie.dzis 4 noc bez....i w ciagu dnia tez nic nie daje- w ogóle nic.

reklama
Do góry