reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

hehehehe agrafka ależ mnie rozbawiłaś :)
musisz miec bardzo interesujący biust skoro Alutka nic poza nimi nie widzi :)

A wlasnie muszę zacząć się z OLisiem kąpać :) Na gorze mamy tylko prysznic no ale moze w miseczce się z nim zmieszczę albo w brodziku ;p

reklama
Wspólne kąpiele są fajne, ale trzeba pamiętać o wcześniejszym prysznicu i że np. upławy sa przeciwskazaniem. Ja niestety do wanny już się nie zmieszczę, bo tam już dwie panny szaleją:-D

Wspólne kąpiele są fajne, ale trzeba pamiętać o wcześniejszym prysznicu i że np. upławy sa przeciwskazaniem. Ja niestety do wanny już się nie zmieszczę, bo tam już dwie panny szaleją:-D

no ja zawsze przed kąpielą z małą biorę prysznic. Jak była malutka to tylko kilka razy kąpałam się z nią w lecie w dzień jak już nie wyrabiałyśmty z gorąca -a le wtedy jakoś bardziej była zainteresowana wodą. A teraz tylko cycy :)

decyzja podjeta-kończymy z cyckowaniem :-)

ale łatwonie jest...w nocy płakał zasypiał na cycu oparty ale nie dałam...przy 3 razie sam chciał soku wypić i wytabił cały kubek i zasnął

rano dałam bo cyce jak kamienie i w południe raz...trzymajcie kciuki

a kupiłam butelke ze smokiem żeby miał namiastkę cyca ( bez krytyki plisssss)i doi że hooo hoooo ale tylko herbatkę chce ciepłą wiec daje :-)

zalezy jak leci. Jak Kube karmilam to wolalam recznie, z micalem nie umialam. Zebys ty juz w tej warszawie byla to bym ci podrzucila laktator, bo poczta nim dojdzie to juz po ptokach bedzie

Asia ma dni że nie je z cycka prawie wcale, a są takie - jak ten weekend majowy - że uwiesza się przy każdej okazji, a jak nie dam to histeria murowana.
Jedno jest super - zasypia już od b.dawna bez piersi, ale za to w nocy lubi pocmokać (oprócz 660ml mleka mod:-D ito - Cleo - z butelki:tak:).

Odstawiać w sumie nie chcę, bo zawsze to lekarstwo na każdą krzywdę ;-) a poza tym nie mam jak, bo bym musiała się z domu na weekend (co najmniej) wyprowadzić;-)]

Także na 100% karmimy się do 29 czerwca. Wtedy idę do szpit6ala a po powrocie już nie dam - zresztą chyba nawet nie będę mogła :-(

CLEO POWODZENIA!

reklama
No na razie daje ale tak co 4-5 h pocmokać.Dużo pije z butelki herbatki,bo mleka nie chce żadnego.

Kilolku w niedzielę już będę w Wawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry