reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

a nie może Ci Mama przyprowadzać dziecka do karmienia? pracujesz w tej samej miejscowości, masz 2x 1/2 h na karmienie... toż to idealnie pasuje! :)
ja pacuje na pol etatu wiec mi zadna przerwa nie przysluguje. Kosztem przerwy na kawę ;) karmie malego w toalecie bleeee przynosza mi go ale na dłuższą metę do lipne rozwiązanie - raz, ze toaleta a dwa, ze Kuba zamist sie bawić to lata w ta i z powrotem z michasiem na karmienia, no i babcie też zachwycone nie są.

Co do kuubeczków, łyżeczek itp... powtórze po raz nie wiem których próbowałam wszytskiego.
dr Brown podobny jest do balonika, mialam przy Kubie i tylko mnie te rurki wkurw...
a nie powiem le juz kasy na butelki wydałam

No co Ty, kilolek juz podjela meska decyzje i zostawia jednego cyca w domu :)
hahaha

reklama
ja też jeszcze nie, ale ja mam luzik, siedzę w domu i nie muszę iść do pracy;)
2 tygodnie jeszcze do jabłuszka, choć wodę łyżeczką podawać zaczęłam treningowo ;)

to takie żarelko dla alergików. Cos pomiedzy mlekiem a kaszką (niby!) piszą,z ę zamast mlek ale to jest z chlebka świętojańskiego i ryzu, więc dla mne bardziej kaszkowe. Słodziutkie dość, na wodzie się robi. Mozna kupic w markecie. Lekarka mi kazała podawać, żeby trochę przybrał, a mówi, zę lepiej to niz modyfikowane. Nestle SINLAC produkt zbożowy bezglutenowy dla niemowląt

coś podobnego!! Ja to na ELi wypróbuje!!!!! Ona codziennie rano mleko sojowe z płatkami wciąga i chciałąby też na kolację,a ja staram się jej ograniczać, bo się boję, że ta soja modyfikowana genetycznie jest :/
dzięki :)

reklama
kurcze od 3 dni mała co karmienie to kupsko mi wali, czasem ledwo zmienię pampera, przerzuce na brzuchol i już pielucha do wymiany :-/ kurcze, czy to, że zaczęłam jeść ogórki zielone może mieć z tym związek????????????? JAk kupek nie było, źle jak za duzo też źle, zdecydowałabym się w końcu hehehe

Do góry