reklama
J
jus20sto
Gość
a ja papu nie mroże bo moje bejbe nie pozwala mi nigdzie iść nawet jak ona spi a ja wyjdę przed dom to zaraz ma oczy jak 5 złoty i "łeeeeeeeeeeeeeeee" ja niuńke karmie na bieżąco.
J
jus20sto
Gość
Bo moja Julka się przyzwyczaiła że jak tylko pisnie to mama juz jest gotowa dmuchac i chuchac no i sie dziecko zcwaniło i sprawdza czy jestem jak mamy głosu nie słyszy to się wtedy ojciec naskacze nad córką.( a tak swoja droga to jego dziecko tez więc niech czasem nosi) ;D
E
eliza
Gość
Jestem mamą 21 miesięcznego chłopczyka. Jeszcze karmię go piersią, planuję jednak w nalbliższym czasie zakończyć karmienie. Próbowałam odstawić synka stopniowo, jednak nie przyniosło to rezultatu. Kolezanka poleciła mi metodę natychmiastowego zakończenia karmienia (zaznaczam, że mój synek wieczorem zasypia przy piersi ) Mam się wyprowadzić z domu, obwinąć się elastycznym bandażem, zostawić dziecko z babciami...................
Drogie mamy jestem tym przerażona. Nie wiem jak zniesie to mój synek, boję się żeby nie dostał jakiegoś urazu psychicznego. Prosze o pomoc i opis reakcji dzieci na tak drastyczne odstawienie od piersi.
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: