reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

Kubuś ulewa po wszelkim pieczywie, nawet jesli dostanie tylko okruszek na spróbowanie:-( Wogóle to on ulewa mi ciągle, po wszelkich plynach, nic mu się nie moge dac napić bo zawsze zwraca:-( Taka jego uroda, ma mu minąc po roku :dry: Wiele dzieci w rodzinie M tak miało, w tym Kubusia kuzynka 14miesieczna.
Mam kubek niekapek z woda na kaloryferze bez zaworka i co jakiś czas podaję mu po łyczku, to strasznie męczące:-(
Nikita a powiedziałaś lekarzowi o ulewaniu? Nikoś też ulewa ale dostał debritat i jest już trochę lepiej

reklama
Maja polubiła tę kaszkę http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-112300/...nna-z-biszkoptami-po-6-miesiacu-250g-Full.jpg
robię ją z dodatkiem suszonych śliwek i wychodzi bardzo dobra:tak:.
Mieliśmy ograniczyć kaszki ryżowe więc pomału wprowadzamy już pszenne i wielozbożowe.

Wy już pewnie od dawna podajecie jogurciki u nas był dziś pierwszy raz, Maja była zachwycona, aż miło popatrzeć jak dziecko pięknie je:):tak:
http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-90570/h...i-jablka-z-jogurtem-po-miesiacu-160g-Full.jpg

Maja polubiła tę kaszkę http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-112300/...nna-z-biszkoptami-po-6-miesiacu-250g-Full.jpg
robię ją z dodatkiem suszonych śliwek i wychodzi bardzo dobra:tak:.
Mieliśmy ograniczyć kaszki ryżowe więc pomału wprowadzamy już pszenne i wielozbożowe.

Wy już pewnie od dawna podajecie jogurciki u nas był dziś pierwszy raz, Maja była zachwycona, aż miło popatrzeć jak dziecko pięknie je:):tak:
http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-90570/h...i-jablka-z-jogurtem-po-miesiacu-160g-Full.jpg

Julita a jak dodajesz śliwki do tej kaszy? Tzn gotujesz je, parzysz wrzątkiem??
A co do jogurtów to moja najlepiej lubi ten z hippa truskawkowy - zjada cały słoik na raz :)

A ja potrzebuje rady jak nauczyc ponownie pic dziecko z butelki !!!!!!!!!

a po co?????

Pisałam że w małą od jakiegoś czasu ciężko kaszkę wcisnąć. Okazało się że Bobovita jej tak nie pasowała - wyprobowalismy w sumie chyba 6 smakow. Ostatnio kupilam malinowa Nestle, czyli ta która jadla na poczatku i dwa dni juz ladnie zjadla ;) mam nadzieje ze tak zostanie ;) Gorzej ze Nestle ma tylko dwa smaki kaszki nie-mlecznej - malinowa i jablko gruszka.

a po co?????

Pisałam że w małą od jakiegoś czasu ciężko kaszkę wcisnąć. Okazało się że Bobovita jej tak nie pasowała - wyprobowalismy w sumie chyba 6 smakow. Ostatnio kupilam malinowa Nestle, czyli ta która jadla na poczatku i dwa dni juz ladnie zjadla ;) mam nadzieje ze tak zostanie ;) Gorzej ze Nestle ma tylko dwa smaki kaszki nie-mlecznej - malinowa i jablko gruszka.
Aż do szafki zajrzałam, mam tam nestle nie mleczna malina, banan i owoce lesne. Po prostu nie ma w Twoim sklepie, może wykupione

Nadunia uwielbia wszystko co jest z gruszką,jogurty,kaszki i słoiczki z owocami.Po prostu we wszystkim musi być gruszka ;-) i lubi jeszcze kaszkę z bobovity waniliową
:-)

reklama
moj pawełek tez bardzo lubi kaszki z bobovity najlepiej morelowe lub brzoskwiniowe
deserkitez musza byc z dodatkiem brzoskwini i herbatka brzoskwiniowa tez mu podchodzi

dziewczynki a jak wy dajecie dziecia te kanapki poprostu bułka posmarowana masełkiem i czyms jeszcze?
a jajeczniczke to na parze robicie?

Do góry