N
nataliak
Gość
czy w biedronce mleko modyfikowane jest faktycznie tanie czy tylko mi sie wydaje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WITAJCIE dziewczyny ja tez mam juz problem tzn mała juz nie bardzo chce jeść z cyca(( jeszcze przez dzień się skusi ale tylko chwile jak jest bardzo glodna potem juz placze i nie chce wypluwa z buzi , myslalam że moze nie glodna i sie meczylysmy tak z dokladaniem placzem i odkladaniem i tak przez 4 dni w koncu dokarmilam ja raz po takiej histeri NAN 1 i zjadla na wdechu 90ml i wydaje mi sie że jej lenistwo nie pozwala na mleko mamusi(( ale ja ściagam wiec od tych 4 dni mleko laktatorem zeby raz byl Nan raz moje ale wiecej mojego chociaż martwie sie bo tego mleka juz coraz mniej(( przedtem jak ladnie ssala to co 2 godziny sie lało ze mnie mleko a teraz jak nie je to po 4-5 godzinach czuje ze cos mam twradsze piersi...jestem zalamana bo chciałam ją karmić dłuzej ale nie bardzo to chyba sie uda, staram sie ja dostawiac do piersi ale jak sie buntuje i placze to mi jej żal i robie jej butle NAN albo daje sciagniete swoje, jednak obawiam sie ze w koncu zaniknie moje mleko!!! ((