N
nataliak
Gość
Tylko, że z tego co czytałam na opakowaniu mieszanki należy ja podać w ciągu godziny od przygotowania. Cyckowe może nawet 8h bez lodówki stać...
mozna tez zabrac termosik z ciepla woda i mleko w proszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, że z tego co czytałam na opakowaniu mieszanki należy ja podać w ciągu godziny od przygotowania. Cyckowe może nawet 8h bez lodówki stać...
jak do tej pory nie zaobserwowałam takiego bólu, ale połozna mówiła mi zeby nie zaziebic piersi tzn. zeby w chłone dni cieplej sie ubierac no i nie trzymac cały czas cyca na wierzchu tyle ze moja mała je z przerwami i czasami nie chce mi sie go cowac i za chwile wyjmowacmój Młody wczoraj jadł więcej niz zazwyczaj, raz musiałam dać z drugiego cycka, ponadto jadł trochę częściej.
Czy któraś z Was może ma takie objawy jak ja:
ból obydwu piersi, pomiędzy karmieniami, krótko, 3-4 sekundy, tak jakby ktoś próbował wyszarpać Wam sutki razem z nerwami, ból przeszywający przez całe piersi? (sory za drastyczny opis ale tak właśnie to odczuwam)
Mam tak też prawie zawsze gdy się pochylam. dziwne co?
mój Młody wczoraj jadł więcej niz zazwyczaj, raz musiałam dać z drugiego cycka, ponadto jadł trochę częściej.
Czy któraś z Was może ma takie objawy jak ja:
ból obydwu piersi, pomiędzy karmieniami, krótko, 3-4 sekundy, tak jakby ktoś próbował wyszarpać Wam sutki razem z nerwami, ból przeszywający przez całe piersi? (sory za drastyczny opis ale tak właśnie to odczuwam)
Mam tak też prawie zawsze gdy się pochylam. dziwne co?