reklama
N
nataliak
Gość
leniuszek juz mi zmasakrowala jednego sutka :/
dziewczyny, to jak to jest z tym nabiełem karmiąc piersią?
można, czy nie można?
jeśli ja zrezygnuję całkiem z mleka, jogurtów czy twarożków, to mi żeby powypadają i kości połamią
aga trzeba uważać ale bez przesady, porostu jedz i obserwuj dziecko
leniuszek juz mi zmasakrowala jednego sutka :/
i czym smarujesz?
bo ja mam ten maltan, i nie wiem, czy bephanten nie dokupić?
aga trzeba uważać ale bez przesady, porostu jedz i obserwuj dziecko
najpierw chcę je urodzić, żeby obserwować he he..
ale mój M też mówi, że wszystkiego po trochu i obserwować czy coś się będzie działo..
swoją drogą obaczył dziś moją piżamkę i się śmiał, że mam pozasychane plamy od siary
dokładnie , jeśli nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć czy szkodzi dziecku czy nie, akurat jak narazie to mojej malej nabiał nie szkodzi, ostatnio zjadłam pierogi z truskawkami i tez nic ( a wiec jest nadzieja ze truskawki w tym roku zjem)
dokładnie , jeśli nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć czy szkodzi dziecku czy nie, akurat jak narazie to mojej malej nabiał nie szkodzi, ostatnio zjadłam pierogi z truskawkami i tez nic ( a wiec jest nadzieja ze truskawki w tym roku zjem)
oooo no to z tymi truskawkami było by cuuuuuudownie, gdbym i ja mogła truskawki jeść :-)
N
nataliak
Gość
i czym smarujesz?
mam bepanthen, masc z rossmanna i lanoline lansinoh. zaczne od bepanthenu i poki co z tej piersi bede odciagac bo boli przy karmieniu.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Mnie w szpitalu popękały, najpierw smarowałam tą maścią maltan ale u mnie nic nie pomagała...dopiero jak moja siostra kupiła mi w aptece tą bephanten było dużo lepiej i to smarowałam sobie grubą warstwą a jak miałam małą karmić to nadmiar maści wytarłam.i czym smarujesz?
reklama
mam bepanthen, masc z rossmanna i lanoline lansinoh. zaczne od bepanthenu i poki co z tej piersi bede odciagac bo boli przy karmieniu.
a będziesz jej w butli dawała??
hmm to podejrzewam, że będzie trzeba dokupić bepanthenMnie w szpitalu popękały, najpierw smarowałam tą maścią maltan ale u mnie nic nie pomagała...dopiero jak moja siostra kupiła mi w aptece tą bephanten było dużo lepiej i to smarowałam sobie grubą warstwą a jak miałam małą karmić to nadmiar maści wytarłam.