reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

Aga sporo u ciebie tych karmien.moze to bardziej przyzwyczajenie niz glod?
a maly ci przy cycku zasypia?
my na samym cycku bez zadnych dodatkow jak narazie.
karmimy sie po kapieli 19.15 potem 10 i nastepne kolo 5-6
czyli nocka mozna by powiedziec przespana:happy:

zasypia przy cycku, ale ssie ładnie jakieś 10 minut, potem już ciamka więc wiem, że zasypia..
za to w nocy ssie tak 5 max 7 minut i też zasypia..
dziś budził się co godzinę,ale własnie nie był głodny tylko chciał abym mu pozycję zmieniła :szok:
jestem mega niewyspana :-(

komi a u Ciebie Damian tez w nocy ładnie ssie, czy tylko ciumka sobie?

reklama
ostatnio pisałam ze malej coś wylazło na policzkach, na szczęście okazało się ze to przez suche powietrze a nie alergia, uffff, no to ide szukać jakiegos nawilzacza

aga-Damian je,jak wiem ze juz zasypia to wkladam mu smoka i zaieram cyce,u nas problem polega na tym ze co noc jest marudzenie i placz,dzis bylo tak od 2 do 6!!!!

ja mysle juz powoli mu wprowadzac na stałe obiadki jedengo dnia deserek drugiego obiadek u nas kaszka juz jest rytułałem przed zasnienciem :)
a planuje jesli bee miec pokarm to do roku go karmic

komi to moga byc zabki paweł ez był w nocy marudny jak mu szły terz ma 2 jeden duzy drugi mały hi hi :)

reklama
komi - pewnie ząbki. U nas już widać pod skórą i wyjśc chorera nie mogą. Noc masakra co chwila się budził po 8 razie przestałam liczyć... Zamiast cycka i smoka wolał palec do ciumkania i przytulanie.

Wprwadzac na stałe bedziemy po 6 m-cu. Teraz jest bardzo ciekawy jedzenia, patrzy jak zaczarowany jak my jemy, wyciaga raczki do talerza, lyka swinstwa jak tran czy wit.c wiec chyba nie bedzie problemu.
A karmic bede cyckiem ile Stasiek bedzie chciał - do roku, półtora ile nam wyjdzie. No chyba, ze długo przez to nie bede mogla zajsc w ciaze. Ale zobaczymy...

Ostatnia edycja:
Do góry