reklama
ja młodemu tylko raz podałam z hippa przysmak na dobranoc, ładnie wcinał, potem kąpiel i pierś dostał, wiec się cieszyłam, że pewnie do 3 pośpi.. a on już o 23 domagał się piersi
u nas 19.30 pokąpielowe karmienie, potem o 1, 3, 5 no i rano koło 8
Wonka uk
Fanka BB :)
Aga sporo u ciebie tych karmien.moze to bardziej przyzwyczajenie niz glod?
a maly ci przy cycku zasypia?
my na samym cycku bez zadnych dodatkow jak narazie.
karmimy sie po kapieli 19.15 potem 10 i nastepne kolo 5-6
czyli nocka mozna by powiedziec przespana
a maly ci przy cycku zasypia?
my na samym cycku bez zadnych dodatkow jak narazie.
karmimy sie po kapieli 19.15 potem 10 i nastepne kolo 5-6
czyli nocka mozna by powiedziec przespana
u nas sliniaczek byl prawie czysty a to co mamusi spadlo zapralam i sladu nie ma po plamach:-) oby tak dalej;-)asieek podobno baaaardzo dobre (my jeszcze nie próbowaliśmy) ale masakrycznie trudne do odeprania
mój bobofrut pocisnął dziś cały słoik (pierwszy raz cały na raz!!) dyni z ziemniakiem - okropieństwo! nie ważne, że niecałe 2h wcześniej wciągnął 180ml mleka i 2,5h po krzyczał o kolejną porcję hehe
u nas 4 to normalka... w szoku bylam bo pol sloiczka zjadl ok 15 a o 19 male co nieco bylo w pieluszce kolor imponujacy i super konsystencja;-)u nas rzadiochy sa a to takie fajne byloAsieek mojemu też smakował, tylko na następny dzień mieliśmy aż 4 kupy (zwykle jest 1 dziennie, no czasem 2).
Aga ja daję kleiku by zagęścić mleczko, jest bardziej sycące, no i zauważyłam że jeśli Cypcio czasem mi ulewa, to tylko przy samym mm, jak dodam do mleka kleik lub kaszkę, to nie ulewa.
aga bardzo czesto w nocy Tomus je u nas byly juz pobudki o 6 rano, teraz cos sie na wczesniej przestawil i ostatnie kilka dni po 4 sie budzi, mam nadzieje mu sie nie odmieni na gorszeja młodemu tylko raz podałam z hippa przysmak na dobranoc, ładnie wcinał, potem kąpiel i pierś dostał, wiec się cieszyłam, że pewnie do 3 pośpi.. a on już o 23 domagał się piersi
Wonka uk
Wampi odpukac nie moge nazekac.mam nadzieje,ze sie jej nie odmieni,bo juz mielismy taki czas,ze budzila sie co 1,5 h jak noworodek.teraz jest ok.
ona ranos ie budzi jak maz wychodzi,ale zajmuje sie sama soba a ja spie.pobawi sie jakis czas i tez pada i tak sobie spimy do 9-10:-)
ona ranos ie budzi jak maz wychodzi,ale zajmuje sie sama soba a ja spie.pobawi sie jakis czas i tez pada i tak sobie spimy do 9-10:-)
no ja właśnie musze chyba z pediatra skonsultować, my tylko na piersi + deserki w ciągu dnia, ale za to w nocy 3- 4 karmimy się
aga-my tez tak sie karmimy,w ogole u nas nocki sa do bani!!!!
tysia123
a w ogole termin "zupka" to marchewka z ziemniaczkiem na wodzie czy jak sie robi takie danie?
marchewka plus ziemniak to danie ja gotuje takie zupki:
woda+ ziemniak+marchewka
woda +marchewka+ klepik ryzowy (dodany juz do gotowej zupki)
teraz w planach wprowadzenie pietruszki i oliwy z oliwek. Potem gluten i miesko.
dziewczyny nie śmiejcie się, ale po co ten kleik ryżowy? po co go dodawać do jedzonka??
ja dodaje do zupki zeby jakows je urozmaicic.
wow, czesto troche. Spróbuj jak sie obudzi uspic go bez cycka. A tak serio duzo w nocy je czy tylko pociumka chwile i usypia?ja młodemu tylko raz podałam z hippa przysmak na dobranoc, ładnie wcinał, potem kąpiel i pierś dostał, wiec się cieszyłam, że pewnie do 3 pośpi.. a on już o 23 domagał się piersi
reklama