reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

estragon-i jak Karolek zadnej butelki nie spasowal? karmisz sama piersia tak? tak on sypia u ciebie w nocy???

Pytanie do mam karmiacych piersia,jak wasze dzieci spia w nocy????????

reklama
Pytanie do mam karmiacych piersia,jak wasze dzieci spia w nocy????????
źle :no:
w skrócie:
po kąpieli zasypia przed 20(przy piersi),
równo po godzinie się budzi, więc dojada pierś,
śpi do około 1, potem karmienie, (wtedy już wędruje do mnie do łóżka)
potem koło 3-4 budzi się na marudzenie, ale głodny chyba nie jest..
potem koło 5 dostaje pierś i śpimy do 7 :-)

kurcze u mnie zasypia po 19 i spi tak do 1 chyba,bo juz czasami brak mi sil na spogladanie w zegarek,a potem juz roznie!! ale ogolnie to wierci sie,marudzi,steka,kweka, masakra

Nikita,aga0411-a jak w dzien wyglada u was karmienie? unormowalo sie jakos? co ile sie karmicie?

kurka, mój usypia o 22:dry:

Komi no w dzień to je co 2 - 3 godziny, ale raczej co 2 a nawet co półtorej; i ostatnio za zadne skarby nie chce spać sam w dzień, jeśli chcę żeby spał to tak jak teraz - u mnie na klacie, mamincycek jeden... Sam to 3 drzemki po kwadrans i cały wieczór od 17tej marudzenie i wycie.

kurde to tak samo jak u mnie! normalnie juz wymiekam!!! zasypia po 19 dlatego ze bardzo malo spi w dzien,a jego ostatnia drzemka bo spaniem tego nie mozna nazwac jest kolo 16 wiec kolo 19 jest juz taki zmeczony,kapiel o 19 a wczesniej byla io 19:30 noi kladziemy sie do lozka,cyca i tak zasypia przytulony,tyle ze u mnie nie zasypia z cyca,ja mu podmieniam na smoka zeby wiedzial iz do snu ma smoka,a cyca do jedzenia

Jak z Kubą nie poleżę to potrafi od 16 nie spać do 22, to dopiero jest męczarnia! Próbowałam kłaść go wcześniej,,np o 21, to po pół godzinie wstał wyspany i następne 2 przesiedział:-/// I to kilka razy, nie że raz spróbowałam

acha i jeszcze pijecuie coś na laktacje? ja ostanio chciałam kupic ponoć bardzo dobra herbatke to jest z Herbapolu Pruszkow ,ale nie moge nigdzie jej dostać
733_02_4436.jpg

reklama
Komi moja Maja śpi różnie, zasypia ok 20 i wstaje ok 1.30-2.30, zje i dalej śpi do 5-6. Oczywiście po jedzonku muszę zmienić jej pieluszkę koniecznie bo jest baaaaaaaaardzo mokra i do rana by nie wytrzymała:(

Do góry