reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

Prezes też jeszcze niektóre spodnie (te szersze) na 62 nosi.

wiolan - normalnie teściowej się zj...ka należy. Kompletny brak taktu i zrozumienia sytuacji. W dodatku głupoty plecie bo karmiąc sie chudnie...

Potrzymaj ją na dystans może trochę...

a najśmieszniejsze że to położna jest... i sama mnie namawiała jakiś miesiąc temu na przejście na butelke.. jeszcze dobe po urodzeniu chciala agate smoka nauczyc ssac, nie baczac czy zaniknie jej odruch ssania piersi...

reklama
wiolan wbij jej widelec między oczy :-Dco za babsztyl!!!!!:szok:
ja od tamtego czasu mam ze swoją spokój :-D
nawet nie odzywa się do mojego M :-D
pewnie do czasu, jak znó jak pieniędzy braknie........

wiolan, bo poprostu Agatka to dziewczynka, a Tomek to chłop :-p
musi więcej ważyć :-D
według pomiarów lekarki, to w zeszłym miesiący niby Tomek 60 cm miał- ale ona jakoś dziwnie mierzy :no:

wg pomiarow naszej lekarki agata urosla tylko 2 cm od 7 sierpnia.. moze to i normalne ale mi sie wydaje ze malusio... no ale przybiera chyba dobrze... patrzac ze srednio 800 gram na miesiac a przybrala 3400 od urodzenia... teraz ma 3 meisiace i 3 tygodnie... chyba sie miesci w normie....
tylko jej te krotkie nózie mnie martwią.. no ale może to też prawidłowe...

wiolan i na modelkę może też wyrośnie, no mój to ma konkretne te uda.. ciekawe po kim to :-D
elwiwas mój średnio 1 kg na miesiąc przybiera :-)
no i na filmiku widać dokładnie jaki Tomasek Grubasek :-D
a kupki? już chyba na głównym mi odpisałaś ;-)

no moja to chyba uda ma grubasne jak mial moj synus.. z tym ze on miał długie nózki.... i tez tylko na cycu do 6 miesiąca... baaa też.. wlasnie sobie uświadomilam, że Agate odstawiam 2 miesiące wcześniej jak Kacpra.. no ale co....

reklama
Do góry