reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
asieek, Julita jak długo jeszcze planujecie tylko pierś??

Aga jutro mała ma szczepionke i jesli waga bedzie ok, to zostajemy przy cycu, a jesli pani dr powie ze za mało przybiera na wadze ;P to zaczniemy od marcheweczki i jabłuszka.
a na noc moze mleczko mm.
chociaz wydaje sie mi ze małej wystarcza jak na razie moje mleczko.

u mnie wczoraj lekarka stwierdziła, że Tomek pięknie na piersi przybiera i nic nie wspominała o jakimś dokarmianiu,czy coś :-p

U nas dzis pierwszy raz lyżeczka jabłuszka ;) Mała minę miała dziwną ale chciala jeszcze. Jutro dostanie wiecej ;)

Aga jutro mała ma szczepionke i jesli waga bedzie ok, to zostajemy przy cycu, a jesli pani dr powie ze za mało przybiera na wadze ;P to zaczniemy od marcheweczki i jabłuszka.
a na noc moze mleczko mm.
chociaz wydaje sie mi ze małej wystarcza jak na razie moje mleczko.

Ale inne produkty wprowadza sie nie po to zeby dziecko dokarmiac tylko zeby urozmaicac diete czyli nauczyc zoladek trawic inne rzeczy niz mleko. Dopiero pelen posilek - zupka czy kleik pelni role dokarmiania.

tysia mój ma problemy z brzuszkiem, że jak ja zjem coś smażonego, to jeszcze go brzuszek boli, więc aż się boję, że jak podam mu coś innego, to eksploduje mu ten brzuszek :-(

Tysia u mnie chyba podobnie jak u Agi, obawiam się dać jej coś nowego....po tym jak miała problemy z brzuszkiem....
Ale jak zaczniemy coś dawać to najpierw będzie to marcheweczka.:)

reklama
Do góry