azorek84
mama Amelii 2009
tylko chyba wartyo sie doszukac danych na ten temat bo ja mam 800w i wstawiam na 30 sek a nie wiem jak w slabszych czy mocniejszych mikrofalach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anitek moja mała ostatnio zaczęła się krztusić. Ale myślę, że to głównie z powodu butelki. Dostałam kupon z 50% zniżki na butelkę Tommee Tippee i kupiliśmy. Myślałam że jak ma kształt piersi to będzie wygodniejsza dla mojej małej ale jej widocznie za szybko z niej leci, choć smoczek jest "1". Ale ona nauczyła się jeść jeszcze łapczywiej i się krztusić i czasami robi tak przy cycku.kochane czy Wasze pociechy też się krztusza w trakcie jedzenia z piersi? Bo mój Mikolaj przynajmniej 2 razy dziennie i tak się zastanawiam czy może go karmię nie tak jak trzeba, czyli np w nieodpowiedniej pozycji?
i tu sie zgodze,bo krztuszenie u maluszków jest zwiazane z łapczywym jedzeniem i szybkim wypływem mleczka,moja tez tak maJa praktycznie wcale nie podaje butelki ani smoczka a Milosz czesto sie krztusi i mysle ze jest to zwiazane ze zbyt szybkim wyplywem pokarmu. Zauwazylam ze jesli karmie na siedzaco znacznie latwiej sie krztusi, gdy karmie na lezaco jest tego znacznie mniej