ale to które mam kupować te co rozrabia się z wodą czy z mlekiem?Fusiku, ja też czytałam, że kaszki na maminym mlesiu to jak najbardziej.
.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas w szpitalu dostalam fajna kosmetyczke HIPPA a w niej ulotki,soczki na laktacje i probki kosmetykow ,probki herbatek rowniez na laktacje oraz probka pampersa...
Dostalam tez pakiet u ginekologa-a tam katalogi,gazetki,ulotki,pojemnik AVENTA (teraz podaje w tym zupke) -super sprawa,probki wkladek laktacyjnych od NUKA...
Ogolnie postarali sie
A co do kosmetyczki-to super bo nosze w niej pampersy,chusteczki i kremiki...
Dostalam tez pakiet u ginekologa-a tam katalogi,gazetki,ulotki,pojemnik AVENTA (teraz podaje w tym zupke) -super sprawa,probki wkladek laktacyjnych od NUKA...
Ogolnie postarali sie
A co do kosmetyczki-to super bo nosze w niej pampersy,chusteczki i kremiki...
ale to które mam kupować te co rozrabia się z wodą czy z mlekiem?
Fusik ja tak robię i kupuje Bobovity kaszkę ryżową - uważaj żeby nie pomylić się i nie kupić mleczno-ryżowej - z wyglądu mało się różnią
Robię już tak ze 3 tyg ale powoli mam dość ściągania - piersi bolą i na weekend już zamierzam spróbować podać mu mleczno-ryżową czyli taką co od razu ma w sobie mleko modyfikowane
A smaki bierzemy jak leci-przerobiliśmy jabłkową teraz malinowa - tak swoją drogą to pychota te kaszki, już od wielu lat sama je czasem wcinałam - zwłaszcza na jakichś wyjazdach
patrycja24berlin
Fusik-ja to moze doswiatczona zbyt nie jestem,ale dokladnie o tym samym na innym watku wlasnie rozmawialam z Kajka...
Mysle ze ta na mleku lepiej zrobic z mlczkiem cycusiowym bo ta na wode moze bc za tlusta z mleczkiem...Bo tez w koncu cos w tym musi byc ze jedna jest na wode ,a inna na mleczko...
Mysle ze ta na mleku lepiej zrobic z mlczkiem cycusiowym bo ta na wode moze bc za tlusta z mleczkiem...Bo tez w koncu cos w tym musi byc ze jedna jest na wode ,a inna na mleczko...
patrycja24berlin
hehehe -nie dobre dziecku wyzerac...;-)
a tak szczerze to ostatnio prawie cala paczke papki bananowo-mlecznej wyzarlam Noemi....
a tak szczerze to ostatnio prawie cala paczke papki bananowo-mlecznej wyzarlam Noemi....
reklama
patrycja24berlin
podsumowujac powiem tylko ze kaszki sa pyszne i te na wodzie i te na mleku
Podziel się: