reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Tak, takie jak ze szpitalnej ankiety- deser frutapura, próbkę bebiko 2, i chyba 2 próbki kaszek. Ja czekałam chyba z miesiąc.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
heh...ja sobie tez wypelnilam...Ciekawe czy do swiat bozonarodzeniowych dojdzie...Bo jak nie to dopiero pewnie na wielkanoc odbiore...;-) :-) :-)
No chyba ze dostane gosci z polski...np.na chrzciny to uda sie przed zajacem...;.)
No chyba ze dostane gosci z polski...np.na chrzciny to uda sie przed zajacem...;.)
Kasiu mąż bardzo aktywnie uczestniczy we wszystkich próbach, lecz małemu to raczej nie robi różnicy kto mu daje butelkę .... zachowuje się tak samo jak daje mu ja mąż....Fusik, a Twój mąż próbował dać Danielkowi butelkę? Bo podobno czasem dziecko nie chce butli od mamy, bo kojarzy ją z cycusiem :-) w końcu to nie Ty będziesz z butelki karmić, tylko tata, więc niech on walczy :-) może tak się uda- jak będzie głodny a Ciebie nie będzie widział to może się skusi.
A to, że koleżanki dziecko nie chce cyca tylko butelkę, wcale nie znaczy, że z Danielkiem też tak będzie.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hehe...uparty Danielek....
kajka
funkcjonujaca bez snu...
MÓJ MAXI NIE CIERPI BUTLI,ALE CZASEM WIECZOREM PRZEZ SEN PODAJE MU, TO ZACIĄGNIE I WYCHLIPIE WSZYSTKO 130ML.DAJE MU DLATEGO BO CHCĘ ZEBY SIE NAJADŁ I MOZE W KOŃCU PRZESPAŁ NOCKĘ,ALE TO POZOSTAJECHYBA TYLKO W SFERZE MOICH MARZEN(NIESTETY)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Chłopaki po prostu wiedzą, co dobre
Fusiku, ja też czytałam, że kaszki na maminym mlesiu to jak najbardziej.
Co do tych ankiet, to nawet się zastanawiałam, czy wszyscy to dostają. Bo według tego co nam mówiono w szpitalu, to jest akcja ogólnopolska i wszystkie rodzące dostają paczki rekalmowe w szpitalu, a przy okazji ankiety. A tu się okazuje, że nie wszystkie mamy dostają i przesyłki dochodzą nie zawsze.
Aniu, nie wiem czy możesz nadrobić "straty". Popatrzę w wolnej chwili na te reklamówki. Może gdzieś będzie jakaś możliwość zgłoszenia się (oprócz tego co podała Kasia). Jakby co, dam znać.
Co do tych ankiet, to nawet się zastanawiałam, czy wszyscy to dostają. Bo według tego co nam mówiono w szpitalu, to jest akcja ogólnopolska i wszystkie rodzące dostają paczki rekalmowe w szpitalu, a przy okazji ankiety. A tu się okazuje, że nie wszystkie mamy dostają i przesyłki dochodzą nie zawsze.
Aniu, nie wiem czy możesz nadrobić "straty". Popatrzę w wolnej chwili na te reklamówki. Może gdzieś będzie jakaś możliwość zgłoszenia się (oprócz tego co podała Kasia). Jakby co, dam znać.
reklama
Podziel się: