reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersia/butelka, dieta mam:)

Pewnie sie objadl chlopak...Tak mu smakowalo:-D Noemi czasami az trzesie sie tak chce jeszcze...:szok: wiec jak cos nowedo wprowadzam mam przygotowana juz butelke...Bo do chisterii jeden krok...;-):-)

reklama
my dziś serwowalismy marchewka z warzywami gerbera pół słoiczka zjedzone i dziecie zadowolone

Dziewczyny mam szybkie pytanie: Czy któraś używa laktatora elektrycznego?. Moja koleżanka chce sobie taki zakupić a ja używam ręcznego Aventu i nie wiem co jej poradzć... a może słyszałyście który jest dobry ?

ja nie używam ale tez słyszałam ze elektryczne lepsze i zawsze wiecej wyciągną szkoda ze za póżno to usłyszałam

Ja mialam okazje sciagac jak bylam w szpitalu na kamienie odciagaczem firmy Medela i musze przyznac REWELACJA!!!!
Sciagalo to w taki sposob ze prawie wogole nie bylo czuc roznicy pomiedzy ssaniem dziecka a odciagaczem...Tylko ze cena zabujcza!!!! ten co uzywalam ponad 200 Euro...:happy:

Ja jakbym kupowała jeszcze raz to bym kupiła elektryczna medele bo na ręczny avent już nie mogę patrzeć a dużo ściągam...(praca itd) Można u nas kupić za 270 albo coś koło tego (trzeba sprawdzić na allegro)

Ja mam porownanie bo najpierw probowalam sciagac recznym Amedy (dostalam go przy wyjsciu ze szpitala) i byla tragedia - reka mnie bolala a rezultat marny. Potem kupilam elektryczny Medeli - Pump in style - i bez porownania. Ja bym jak najbardziej polecala zakup elektrycznego bo naprawde sa warte ceny (warto poszukac uzywanego i tylko swoje elementy dokupic tzn. nasadki itp. )

reklama
Do góry