Fusik z tego co wiem spokojnie mozesz to robic. mozna nawet laczyc pokarm z roznych dni i wowczas pisze sie date z najdalszego czyli pierwszego dnia a nie ostatniego. Ja tak przynajmniej robilam na poczatku i problemow nie bylo.
reklama
dawno nie bylo watku..
Mati mnie dzisiaj wykonczy, je co 1,5-2 godziny i caly czas placze...nie wiem czy to moze wciaz po tej szczepionce piatkowej-bo dostal uczulenia, pewnie tez odreagowuje wczorajsza wizyte rodzinki - 5 osob przyjechalo i kazdy chcial Matiego na rece...
a juz karmilam co 3 i ponad godziny
I melduje ze juz wcinam wszystko, nawet czekolade!!!chyba ze to po wczorajszej czkoladzie...tak placze...
Mati mnie dzisiaj wykonczy, je co 1,5-2 godziny i caly czas placze...nie wiem czy to moze wciaz po tej szczepionce piatkowej-bo dostal uczulenia, pewnie tez odreagowuje wczorajsza wizyte rodzinki - 5 osob przyjechalo i kazdy chcial Matiego na rece...
a juz karmilam co 3 i ponad godziny
I melduje ze juz wcinam wszystko, nawet czekolade!!!chyba ze to po wczorajszej czkoladzie...tak placze...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja też wcinam wszystko i nie ma sensacji jeszcze tylko fasoli nie jadłam choć bardzo lubię może odwaze sie w tym tygodniu:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Właśnie nie jadłam jeszcze kapusty, to czas to zmienić,:-) a ogórki kiszone które uwielbiam jem od poczatku i nic sie nie dzieje
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kapustka, mniam mniam JA od początku jem wszystko - tylko na czekoladę miałam szlaban 3 miesiące, ale teraz już normalnie. Najśmieszniej było, jak byliśmy na urlopie na słowacji - poszliśmy z Olką do restauracji i właściciel powiedział, że też ma podobnego malucha - chyba 3 miesięcznego. Obsługiwał nas, a ja zamówiłam sobie pieczeń wieprzową w zasmażanej kwaśnej kapuście z knedliczkami. Na co on, że to chyba nie za dobrze dla Małej, jeśli karmię piersią. A ja, że Ola "je" wszystko i do tej pieczeni domówiłam sobie kapuśniak Musiałybyście zobaczyć jego minę Ale już słowa nie piknął
reklama
kajka
funkcjonujaca bez snu...
Ja tez od samego poczatku jem wszystko,prawie,bo nie odwazyłam sie jeszcze na fasolke po bretońsku,kiszona kapuste i ogóreczki kiszone,ale może czas to zmienić,cooooo???
Podziel się: