reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Dziewczyny, po dzisiejszej nocy pelnej 'wrazen' podjelam decyzje. Spalam powoli pokarm i przechodzimy na butelke. Mam dosc :-( Nie spalam miedzy 24 a 5.30 , synek jest karmiony 3 razy w nocy a i tak wczesnie rano budzi sie i jest gotowy do zabawy a ja ledwie zyje. Koniec, karmilam dzielnie 3 miesiace, niespalam, pomagala mi mama jak juz padalam na leb ale ta noc to byla kropla ktora przepelnila kielich. Bede podawac ladidofil profilaktycznie zeby flora bakteryjna jelitowa byla w normie i moze wreszcie przespie chociaz 6 godzin jednym ciagiem.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Aska ja tez przechodze calkowicie na butle...W nocy zawsze podawalam jej cycusia...Ale ona przespala tylko jakies max dwie godzinki i byla glodna...A i zawsze jakos dziwnie postekiwala,wiercila si i ogolnie ciezko bylo jej zasnac...No i dopiero przed dwoma dniami odkrylam ze ona poprostu sie nie najada...Wstalam,zrobilam jej 60ml mleka,wypila i od razu slodko zasnela bez wiercenia sie...Nawet smoczek jej nie wypadal...Co po rannym karmieniu o 6,00 zawsze do 7,00 to musialam jej cyca wkladac...A dzis spala slicznie bo od 21,00 do 4,25,przebudzila sie.wzielam ja do siebie do lozka podalam smoczka i tak spala jeszcze dwie godzinki...Az dziwne bo zawsze o 04,00 bylo karmienie bo sie przebudzala...wtedy wlasnie dostawala mojego cycusia i juz znowu ok.06,00 pobudka...Ja wogole to daje jej mleko milupa Pre-to jest mleko ktore stosuje sie jesli sie karmi pol na pol...dlatego jak skonczy mi sie zapas przechodzimy na normalne...
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Patrycja moze wreszcie sie wyspimy..OBY !!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Aska ja od kiedy zaczelam dokarmiac butla to spie sobie prawie do 4,00 zawsze...czasami zdaza je ze przebudzi sie o 2,00 ale dostanie smoka i spi dalej...A wczesniej jak byla tylko na cycku to karmilam o 20,30 i juz o 23,30 kolejne karmienie,potek ok 02,00,nastepne ok 5,30 i wtedy ok 8,00... Teraz jestem wyspana przewaznie i mam wiecej sily na humory mojego slonca za dnia...Aska i tak dalysmy naszym pociechom duzo dobrego przez ten czas... Zycze Wam powodzenia... A moze sproboj tak jak ja narazie dokarmiac...a jak to Wam nie wyjdzie to calkiem przejdz na butelke...
Basiu - jaki Karolek duzy juz chlopiec a jak slicznie sobie radzi z niekapkiem))
Kasiu - to zaswiadczenie potrzebne do zakladu pracy?? skad je sie bierze???
Aniu, przepraszam, nie zauważyłam wczesniej Twojego pytania.
Tak, zaświadczenie potrzebne jest do zakładu pracy i wypisała mi go nasza pediatra.
reklama
Podziel się: