reklama
marzena9
Fanka BB :)
my tez wczoraj kupilismy ten ustnik do niekapka aventu na probe. jak sie sprawdza nie napisze narazie bo nie chce zapeszyc pamietajcie ze Paulinka ma rozszczep. jak sama probowalam z niego wody pociagnac to ledwo lecialo. Panie sprzedajace w sklepie tez powinny bo potem glupoty gadaja! szczerze watpie czy da sie tym tak pociagnac zeb polecialo naraz duuuuuzo. jak ja sprobowalam to lecialo owszem ale mnostwo powietrza. to specjalnie jest zrobione dla takich malych dzieci.
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Dzieki Kasiu , Marzenko , teraz to napewno juz kupie , niech tylko tatus pieniazki przysle ;D
Leci cięzko - dziś Karolek tez pił i na razie jest tak że jak ja mu trzymam to ciągnie ale jak sam trzyma to tylko sobie gryzie końcówke i sie bawi jak gryzaczkiem ale i tak mu się podoba i widać że soczki bardzo mu smakują
Jak dojde co i jak z tym nowym forum to zamieszcze tamte zdjecia jeszcze raz...na razie czuję się zagubiona...a czy u was też tak muli??? tzn bardzo wolno mi sie strony forum otwieraja
Jak dojde co i jak z tym nowym forum to zamieszcze tamte zdjecia jeszcze raz...na razie czuję się zagubiona...a czy u was też tak muli??? tzn bardzo wolno mi sie strony forum otwieraja
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u mnie też wolno chodzi to forum((
a czy wasze malenstwa ostatnio mniej jedzą, moja zachowuje sie jak doroślak... od 3 dni w zasadzie je 3 razy na dobe....10 rano, 16 a potem wieczorem , czasami obudzi się o 4 rano na chwile, herbatek w miedzy czasie wypija po 10 ml...i za nic w swiecie nie moge na mówic jej na jedzenie, bo wówczas wszystko ulewa hmm może to z powodu tego ze coraz bardzoej wszystko ja ciekawi?
a czy wasze malenstwa ostatnio mniej jedzą, moja zachowuje sie jak doroślak... od 3 dni w zasadzie je 3 razy na dobe....10 rano, 16 a potem wieczorem , czasami obudzi się o 4 rano na chwile, herbatek w miedzy czasie wypija po 10 ml...i za nic w swiecie nie moge na mówic jej na jedzenie, bo wówczas wszystko ulewa hmm może to z powodu tego ze coraz bardzoej wszystko ja ciekawi?
Ten post o dwa wyżej to był mój tysięczny - ale rocznica !!!
Ell mi się wydaje ze Karolek tez mniej je - tzn je często ale dosłownie moment - zaspokaja pierwszy głód i interesuje go już wszystko inne. Wiecie co mu dziś przeszkodziło = zaczął jak zwykle przy jedzeniu robić kupę, puszczał przy tym głośne bąki i co bąk to robił wielkie zdziwione oczy i odwracał się w stronę swojej pupy...w końcu po kilku juz całkiem skończył interesować się jedzeniem...pozostawiam normalnie bez komentarza ....
Ell mi się wydaje ze Karolek tez mniej je - tzn je często ale dosłownie moment - zaspokaja pierwszy głód i interesuje go już wszystko inne. Wiecie co mu dziś przeszkodziło = zaczął jak zwykle przy jedzeniu robić kupę, puszczał przy tym głośne bąki i co bąk to robił wielkie zdziwione oczy i odwracał się w stronę swojej pupy...w końcu po kilku juz całkiem skończył interesować się jedzeniem...pozostawiam normalnie bez komentarza ....
ell- u nas to samo, czasem Mati nie je przez 3 godziny albo pochlipie sobie tylko troche i mu wystarcza wtedy podosi glowke i patrzy na mnie i sie lobuzersko usmiecha))...Tez mi sie wydaje ze sie maluszki przestawiaja i beda teraz rzadziej jadly..
reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Oleńka też ostatnio mniej jada zwłaszcza rano. Dziś z biedą niemal wmusiłam w nią 100 ml i to na dwie raty.Coś jej się też poprzestawiało bo jak ładnie przesypiała całe nocki to teraz od kilku dni mamy pobudkę o 4 rano. Za to uwielbia jabłuszko, tarte niezbyt podchodzi, chyba za kwaśne, ale kupiłam w słoiczku to je aż jej się uszka trzęsą. Szybko załapała co to jest łyżeczka i do czego służy i ładnie sobie je.A za tydzień, półtora chyba zacznę po troszeczku marcheweczki, żeby ją do zupek podprowadzić.
Podziel się: