reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja tez mam wyjatkowo duze otoczki i takie ciemne. Z corka nie mialam tak.
a ja Wam muszę powiedzieć, że mi podrosły w I trymestrze a teraz są znowu takie małe i zwyczajne :-( jedyne cgba co urosło w tamtych okolicach to obwód pod biustem
Asiu, a może po prostu przyzwyczaiłaś się do nich i nie widzisz, że są większe? Ja też przysięgłabym, że wróciły do pierwotnego rozmiaru, ale - po pierwsze - mąż twierdzi inaczej, a w końcu chyba się zna ;-), a po drugie - noszę biustonosz z miseczką numer większą niż przed ciążą i powoli robi się mała...
Zapomniałabym
Jeśli chodzi o karmienie to myślę, że wszystko zależy od naszych organizmów. Wiadomo nie będą takie same ale moja dzidzia jest i będzie dla mnie najważniejsza a nie cycki, które i tak nie są do oglądania dla wszystkich zawsze można kupić lepiej podtrzymujący biustonosz bynajmniej ja tak uważam. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam
Jeśli chodzi o karmienie to myślę, że wszystko zależy od naszych organizmów. Wiadomo nie będą takie same ale moja dzidzia jest i będzie dla mnie najważniejsza a nie cycki, które i tak nie są do oglądania dla wszystkich zawsze można kupić lepiej podtrzymujący biustonosz bynajmniej ja tak uważam. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam
mata-kow
mama do kwadratu :)
A nie jest tak, że wydaje się nam, że piersi już nie rosną albo że powróciły do poprzedniego rozmiaru, ponieważ brzuszki nam urosły i jest to tylko złudzenie optyczne
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
W szoku jestem , ja ostatnio muszę nawet w staniku spać, bo mi inaczej niewygodniea ja i tak najchętniej bez biustonosza śmigam :-)
Podziel się: