reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

A u mnie ostanio otoczka wokół brodawki się powiększa i mocniej ciemnieje. Wy też tak macie?

reklama
a ja Wam muszę powiedzieć, że mi podrosły w I trymestrze a teraz są znowu takie małe i zwyczajne :-( jedyne cgba co urosło w tamtych okolicach to obwód pod biustem :-D

Asiu, a może po prostu przyzwyczaiłaś się do nich i nie widzisz, że są większe? Ja też przysięgłabym, że wróciły do pierwotnego rozmiaru, ale - po pierwsze - mąż twierdzi inaczej, a w końcu chyba się zna ;-), a po drugie - noszę biustonosz z miseczką numer większą niż przed ciążą i powoli robi się mała...

Joanno u mnie biust też tylko na początku podskoczył, a teraz nie rośnie:zawstydzona/y:. Może dobrze bo jeszcze nie muszę spać w biustonoszu.

Mi z 75 B zwiększyły się do 80 C ale pod biustem robi się juz ciasno no i miseczki na styk i będę musiała kupić większy

Zapomniałabym
Jeśli chodzi o karmienie to myślę, że wszystko zależy od naszych organizmów. Wiadomo nie będą takie same ale moja dzidzia jest i będzie dla mnie najważniejsza a nie cycki, które i tak nie są do oglądania dla wszystkich :tak:zawsze można kupić lepiej podtrzymujący biustonosz:-D bynajmniej ja tak uważam. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam:happy:

A nie jest tak, że wydaje się nam, że piersi już nie rosną albo że powróciły do poprzedniego rozmiaru, ponieważ brzuszki nam urosły i jest to tylko złudzenie optyczne :sorry2:

Marta, myślę, ze możesz mieć rację. Ja mam wrażenie, ze mirosły na pczątku szybciej, a teraz powolutku. A kolejnego urośnięcia spodziewam się przy nawale pokarmu.

mata chyba rację masz, brzuch teraz rośnie szybko, wzrost cyca niezauważalny :-D,
a ja i tak najchętniej bez biustonosza śmigam :-)

reklama
Do góry