reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

gluszku jak dobrze mieć tak fajne "ciotki" z babyboom :-D informacje na wage złota dla kazdej mamy spodziewajacej sie pierwszej dzidzi.:tak:

reklama
dziewczyny jak wy zamierzacie karmic swoje maluszki ? ja sie waham między karmieniem piersia a butelka. moja mama ciągle powtarza ze musze karmic piersia zeby dziecko było silne i zdrowe no i zeby z moimi piersiami nie było problemow. :nerd: chcialabym bardzo miec kształt i rozmiar piersi jaki mialam przed ciążą :tak: ale chyba to nie mozliwe bo wszystkie moje kolezanki i siostra ktora niedawno rodzila smieją sie z tego i mowia ze zamiast piersi zostaja flaczki :-D i ze ewentulanie ciezka praca miesni biustu moze je lekko poprawic. A jak z biustem jest u was ? mi urusł przez ciąże i to sporo hehe mam cyce jak baniaki :-D no i jeszcze w ostanim czasie pojawił sie problem z rozstepami na piersiach i na pośladkach :wściekła/y: nie wiem juz co mam robic bo cały czas smaruje je kremami i oliwka i zadnego efektu :-(

:-D nie dziwie sie hehe jest co potrzymac :tak: u mnie z 76c na 78d to tez sporo ale pewnie urosnie jeszcze troszke przed porodem :-p na szczescie na brzuchu nie mam zadnych problemow :-) a rozstepy chyba wyjaśnieją jak bede nadal je smarowala,cwiczyla i masowała posladki i piersi przynajmniej mam taką nadzieje:tak:

ja widze dużą roznice w swoich piersiach, nosze bielizne z angielską numeracja wczesniej 38c a teraz 39d ale ostatnio kupilam stanik z polską numeracją, całkiem wygodny i ciążowy, mierzyłam w sklepie bo wziełam rozmiar na oko i był dobry ale mial numery 40dd wiec nie wiem o co w tej numeracji zabardzo chodzi. :-p

reklama
Mi teraz tez podrosły o numer moje kroski ale pamiętam że 3 dnia po porodzie jak było w nich pełno pokarmu to urosły jeszcze o 2 numery :szok::szok::szok:ale miałam gary :szok::szok::szok:

Do góry