reklama
Ja nic nie daję bo teoretycznie do 6 miesiąca nie trzeba , nie wiem skąd ten nagły bum z tym jedzeniem
Aniknulko, ja tak samo, jak Kasia. Na razie czekam.
Aniknulko poczekaj troszkę,skoro do pracy jeszcze nie wracasz to nie masz potrzeby się spieszyć
u mnie dynia z ziemniakami przeszła ładnie zero zaparcia i wysypki
do tego daje małemu parę łyżeczek soku jabłkowego i też jest dobrze
u mnie dynia z ziemniakami przeszła ładnie zero zaparcia i wysypki
do tego daje małemu parę łyżeczek soku jabłkowego i też jest dobrze
Mam do was pytanie - ile moze stac mieszanka? Tzn. jak zrobię i nakarmię małego i np. nie zje całej to czy jak mu dam za pół godzinki resztę to będzie ok? W ciągu godziny mogę zużyć to mleczko czy powinnam robić nowe? Mały mi zaczął robić kupy z dużą ilością śluzu i mi sie wydaje że moze to jest przyczyną że to mleczko nie jest zużywane od razu. Ile moze stac?
reklama
dzisiaj dałam małemu brokuły z kleikiem kukurydzianym i kłopot w tym że chciałam dać malutko tak jak powinno się dawać a on narobił mi takiej awantury że nawet cycem nie mogłam go uspokoić i dałam mu praktycznie całą porcję 80 g brokuł plus łyżeczka kleiku....
mam nadzieję że nic mu nie będzie i nie wiem co zrobię jutro on chce już jeść całe obiadki a ja nie wiem co robić dodam że godzinę przed obiadem je cyca czyli teoretycznie jest nakarmiony
mam nadzieję że nic mu nie będzie i nie wiem co zrobię jutro on chce już jeść całe obiadki a ja nie wiem co robić dodam że godzinę przed obiadem je cyca czyli teoretycznie jest nakarmiony
Podziel się: