reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

Magda u mnie to samo, po Nutramigenie takie zielone hmm i ogólnie Nadia nie chce mi jesc obiadku. Coś wisi w powietrzu ...

U nas Nadia zjada kolację ( od dwóch dni nie je kolacji) 20:20:30 i śpi do samego rana, pobudka 7-8 :-p

reklama
Magdziarko bruno jak jadl samo mleko to tez mial zielone bardziej rzadkie...a jak teraz je inne jedzonko to sa bardziej zbite i kolorowe zaleznie co je ;-)
Mata nie chce sie licytowac czy Bruno czy Dobrusia pozniej wpadnie na pomysl spania cala noc :-p

Oj Mata masz rację z Nadii to śpioch, w dzien zalicza dwie drzemki po 1,5 h - 2 h :-p
Życzę Ci aby Dobrusia od dnia dzisijeszego znaczy 1 roku nadrobiła wszystkie nieprzespane Nocki :-)

Jakby tak chciała nadrobić to co w nocy nie śpię, to by ciurkiem ze 3 miesiące musiała przespać :-p
dobra kończe temat spania na wątku o jedzeniu, bo tylko zamęt sieję ;-):-D

Madzia po nutramigenie zawsze zielone sa :-D - ja dzieki temu widze co Michal wysrywa - jak sniadanie to zielona jak obiad to pomarańczowo - brazowa hihii.
Wiecie co przypomnaiłam sobie dzis o 4.30 nieprzytomna nad łózkiem Michala karmiac go mlekiem ze miałam go oduczac jedzenia nocnego ale jestem super nieprzytomna, nic dodadac nic ujac!!!! ale chociaz pospał póxnije do 8.... Bo osatnio to nam o 7 robil pobudki. Za to Marys 7.15 wstala:baffled:.
Musze sobei dzis kartke napisac "NIE KARMIC!" i połzyc koło mleka hihi:-D:-D

Gluszku:-D:-D:-D
to przypomnialo mi sie jak moj m byl sam bo bylismy w polsce..obudzil sie w nocy bo wydawalo mu sie ze bruno placze jesc...podchodzi do lozeczka a Bruna nie ma :-D:-D:-D

Mamoot nie drażnij :sorry2: marzy mi sie taka nocka :zawstydzona/y: ale doczekałam sie łądengo zasypiania to i doczekam się przespanych nocek

Ok, już nic nie piszę... ;-) Na pewno Dobrusia sie nauczy. Oby jak najszybciej.

A u nas brzydkie kupy zielone.....może dlatego że Antoś nie je stałych pokarmów od kilku dni, tylko mleczne ksze i nutre. Wcześniej były zbite takie pomarańczowo brunatne Co jak myślicie? Głuszku specjalisto?

U nas tez tak było, że jak Stas nie chciał jeść przy przeziębieniu i głównie pił mleczko to kupy bardzo szybko sie rzadkie i zielonawe robiły.

reklama
Maja nareszcie popila troche mleka,z kubeczka.Ale nie takiego z proszku,tylko Juniora z kartonika-bardzo jej smakowal:-)

Do góry