A ja się staram, żeby Antoś nie podjadał. On odmawia jedzenia a potem jak mnie widzi ze słonym paluszkiem to mu się aż ręce trzęsą...dlatego w razie co daję marchewkę i on ją pięknie memła.musze zawsze miec dla niego jakis owoc lub chrupka cos co mu wolno zjesc..
reklama
my tez jemy o stalych porach z malymi przesunieciami przez drzemkistaramy sie nasze posilki jesc w tym samym czasie co bruno zeby go nie kusilo na podjadanie;-)ciesze sie ze chce teraz jesc bo dluuuugi czas bylo tylko mleko...
niestety sa:-(Bruno 2 razy:-(probuje go oduczyc ale widze ze jak sam nie bedzie chcial to sie nie uda...sa jeszcze jakies dzieci ktore jedza w nocy?
mata-kow
mama do kwadratu :)
sa jeszcze jakies dzieci ktore jedza w nocy?
u nas jeszcze minimum 3 razy mleczko między 21 a 8 rano i jak mąż wstaje do małej, to tak zaczya sie drzeć i spazmów dostawać, że i tak musze pójść
Julia!
Czerwcowa mama'08
U nas nie ma mleka w nocy od dawna, gastrolog kazała dawać zamiast mleka wodę, no i jakoś się przyzwyczaił, ostatnią kaszkę wypija o 21, teraz zbuntował się i nie chcę pić mleka piję tylko 3 razy na dobę i wmiędzy czasie je inne rzeczy,a zaczęło się od tego jak mu dałam truskawkę z ogródka i potem bebilon pepti i nie chciał pić bo gorzkie.....
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
U nas kolacyjka ok. 19 240 mleczka i spanko do 6-7 czasami dłużej. A w nocy jak się budzi to daostaje herbatkę i śpi dalej
Podziel się: