reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
Myślę,że nikt nikomu nie powinien zabraniać wchodzić na wątki, które znajdują się na bb.TO NIE JEST PRYWATNY FOLWARK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIEWCZYNY Z PAŹDZIERNIKA -APELUJĘ, DAJCIE JUŻ SOBIE NA LUZ I PRZESTAŃCIE PISAĆ U NAS TE SWOJE WYPOCINY BO MI SIĘ SŁABO ROBI....

Proszę drogie panie, podyskutujcie sobie dalej na ten temat w prywatnych wiadomościach, bo niektóre z nas, które w tej dyskusji nie brały udziału mają już serdecznie dość tych przepychanek słownych i chciałyby wrócić do tematu tego wątku...

Czerwcówki mam pytanko :-)
Mała do smakoszy nie należy, ale widzę, że rwie sie do "dorosłego" jedzenia i tak sie zastanawiam od kiedy dawałyście swoim starszym dzieciaczkom np. chlebek (Magdziarkowy ;-)) z masłem itp.? Koło roczku? Wcześniej czy później?

I przepraszam, rzeczywiście to nie jest dyskusja na ten wątek, do niczego nie prowadzi więc ja kończę się wypowiadać na ten temat. I tak już dosyć zostało powiedziane.

Mata to zależy czy juz przeszłaś prowokacje glutenem.
Bo jak małej nic nie jest to myśle ze juz mozesz podać troszeczke chlebka, Ale nie wiem czy ona to pogryzie?
Chyba że dasz to na zasadze pogryzienia piętki

Oj ona to juz nieźle gryzie :baffled: chrupek kukurydzianych już jej nie daję, bo miałam jedne sprawdzone, co się nie kruszyły, a ona ładnie je ssała, a odkąd wylazła jej góa, to odgryza kawały i mi się zaczyna ksztusić. Wystarczyła mi jedna taka akcja i odstawiłam chrupki. Dam jej później, jak lepeij będzie szamać.
A chlebek juz dostała ze 3 razy, ale tak troszkę. A wcześniej dawałam jej tez kaszkę. Brzuszek nie bolał, kupki tez ok, tylko wyskoczyło kilka plamek, ale nie jestem pewna czy to po glutenie, bo raczej powinna byc brzydka kupka, a nie plamki :baffled:.

To z chlebem poczekam jeszcze trochę... no i będę jej dwać taki domowy, bez całych tych cudów co w kupnym :tak:

Mata i dobrze myślisz. ja to bym sie bała tylko że chlebkiem tez sie zakrztusi. U mnie chrupki też odpadają bo ciągle gdzieś mu sie w buzi przyklejają. Teraz tymi dwoma zębami to wszystko odrywa!;-)

reklama
Czerwcówki mam pytanko :-)
Mała do smakoszy nie należy, ale widzę, że rwie sie do "dorosłego" jedzenia i tak sie zastanawiam od kiedy dawałyście swoim starszym dzieciaczkom np. chlebek (Magdziarkowy ;-)) z masłem itp.? Koło roczku? Wcześniej czy później?
dam przepis na bezglutenowy jak wypróbuje czy dobry!

Do góry