reklama
agulek80
Fanka BB :)
Ja również karmię 3 m-ce i jeszcze nie miałam miesiączki, całe szczęście:-)...obym nie miała jak najdłużej
Mama_Filipa
Aktywna w BB
karmiłam mojego synka 7 miesiecy. Przez 6 tylko cyc, pózniej tylko w nocy moje mleczko w dzien butelusia, miesiaczka pojawiła sie po miesiacu od całkowitego odstawienia od piersi. Przez kilka dni jeszcze co kilka godzin masowałam sie zeby pokarm porzadnie odpuscił. własciwie tylko woda juz leciała. zasuszyło sie i dostałam okres. Przed ciaza miałam co 28 dni regilarnie, brałam tabletki wczesniej odstawiłąm killka miesicy przez zajsciem. teraz po porodzie krwawienie co 34-37 dni jestem zadowolona ze tak rzadko
Czesc!!!Moja Zabcia ma juz 13 miesiecy,nadal karmie piersia...nie tak czesto jak na poczatku ,1 razw dzien i do spania w nocy...okresu nadal nie mam)....Jesli nie chcecie zaraz nastepnego dzidziuska to nie ma sie czym martwic,natura wie co robi!!
kasiek23
Fanka BB :)
witajcie!
Ja karmię piersią już od ponad 15 miesięcy (wprawdzie tylko w nocy) i okresu wogóle nie mam i prawdopodobnie nie będę mieć dopoki całkiem nie odstawie. Bylam u gina miesiąc temu i pytałam się o okres a on powiedzial mi, żebym się nie martwiła bo to jest normalne.
havva jeśli dobrze interpretuje twoją wypowiedź to jest nieprwdą że jak sie karmi piersią to się w ciąże nie zajdzie. Równie dobrze można zajść w ciążę jak sie karmi piersią.
Ja karmię piersią już od ponad 15 miesięcy (wprawdzie tylko w nocy) i okresu wogóle nie mam i prawdopodobnie nie będę mieć dopoki całkiem nie odstawie. Bylam u gina miesiąc temu i pytałam się o okres a on powiedzial mi, żebym się nie martwiła bo to jest normalne.
havva jeśli dobrze interpretuje twoją wypowiedź to jest nieprwdą że jak sie karmi piersią to się w ciąże nie zajdzie. Równie dobrze można zajść w ciążę jak sie karmi piersią.
reklama