reklama
moniaaa8701
Początkująca w BB
prosze o wypelnienie ankiety dotyczacej laktacji po cieciu sesarskim i po porodzie drogami silami natury, z gory bardzo dziekuje studentka III roku poloznictwa
laktacja po porodzie naturalnym i po ci - www.ankietka.pl
laktacja po porodzie naturalnym i po ci - www.ankietka.pl
nie ma reguły na to, ja nadal karmie piersią moja mała, miałam 6 tygodniowy połóg i dokladnie jak mi się skończył dostałam okres i od tamtej pory mam go regularnie.
Może jest to spowodowane tym, że przez pierwszy miesiac sciągałam mleko bo moja mała leżała w szpitalu bo jest wcześniakiem ale kiedy tylko dostałam ją do domu ciągle karmie i mam cały czas
Pozdrawiam
Może jest to spowodowane tym, że przez pierwszy miesiac sciągałam mleko bo moja mała leżała w szpitalu bo jest wcześniakiem ale kiedy tylko dostałam ją do domu ciągle karmie i mam cały czas
Pozdrawiam
Karolina20
Zaangażowana w BB
Jestem 4 miesiace i tydzien po porodzie karmie piersia, ale rowzniez dokarmiam butelka i okresu brak zamartwialam sie ze to ciaze, ale biore cerazette od trzech miesiecy wiem poczekam jeszcze troche na ten okres
reklama
S
SugarbabyLove
Gość
mi idzie 3 tydzien po porodzie i narazie nie dostałam jeszcze. podobno do roku mozna nie mieć okresu nawet. to zalezy od organizmu