reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersia a powrot miesiaczki

Cześć dziewczyny! Mnie też @ wróciła dopiero gdzieś 8 m-cy po porodzie. To są plusy karmienia. Mam nadzieję że i tym razem tak będzie.

reklama
Właśnie dziś rano wrócił okres- rok i 2 tygodnie po porodzie... Miałam cichą nadzieję, że może zmienił się smak mleka i niunia odstawi sobie cyca sama, ale niestety przeliczyłam się...

nie ma reguły na to, ja nadal karmie piersią moja mała, miałam 6 tygodniowy połóg i dokladnie jak mi się skończył dostałam okres i od tamtej pory mam go regularnie.
Może jest to spowodowane tym, że przez pierwszy miesiac sciągałam mleko bo moja mała leżała w szpitalu bo jest wcześniakiem ale kiedy tylko dostałam ją do domu ciągle karmie i mam cały czas
Pozdrawiam

A mnie okres jeszcze nie powrócił,Kubuś ma prawie 8 miesięcy,od dwóch nie karmię piersią i dalej nie mam...
Tak się zastanawiam czy to aby jest coś nie tak :sorry:.

Jestem 4 miesiace i tydzien po porodzie karmie piersia, ale rowzniez dokarmiam butelka i okresu brak :szok: zamartwialam sie ze to ciaze, ale biore cerazette od trzech miesiecy wiem poczekam jeszcze troche na ten okres :tak:

reklama
mi idzie 3 tydzien po porodzie i narazie nie dostałam jeszcze. podobno do roku mozna nie mieć okresu nawet. to zalezy od organizmu

Do góry