reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersia a powrot miesiaczki

reklama
Witajcie ja jestem osiem miesięcy po porodzie i jeszcze nie mam miesiączki-karmię intensywnie piersią!Ja myślę ze każdy organizm jest inny!Tez się wystraszyłam,ale moja ginekolog mówi że tak poprostu jest;-)Pozdrawiam!

Pomimo ze Malenstwo bylo tylko na piersi (potrafila w ciagu miesiaca przytyc wiecej niz kilogram) to swoja pierwsza @ dostalam 5 miesiecy po porodzie. Akurat pojechalismy na wakacje, ja ze soba nic nie wzielam bo przeciez karmilam i w poblizu nie bylo odpowiedniego zaopatrzenia. :wściekła/y: To tylko zalezy od organizmu.

ja też karmię cycem, i okres dostałam w dwa miesiące po porodzie..... :( nie wiem czy to przez AZALIE czy tak mam w naturze.....

W tym tygodniu dostałam niestety okresu :sad: Zdziwiłam się, bo cały czas karmię piersią, ale i tak nie było tak źle- 9 miesięcy ciąży i 9 miesięcy po porodzie bez miesiączki, to sporo ;-)

Ja dostała okres równo 19 m-cy po porodzie. Tydzień wcześniej przestałam karmić piersią.Jest praktycznie bezbolesny, a wcześniej przez pierwsze dwa dni zwijałam się z bólu i bez ibupromu nie dało rady!!!!

hej,ja karmie juz 3miesiace i okresu dalej nie widac,moja siostra blizniaczka dostala szybko bo po 2miesiacach.widac kazda z nas jest inna.z reszta po co ci ta miesiaczka znowu nerwy i bole niepotrzebne.nie martw sie jak przyjdzie to bedzie!

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Jestem 3 i pol miesiaca po porodzie i miesiaczki ani sladu(Jezu i wcale mi sie nie spieszy)Tak sie juz przyzwyczailam ;))
Ale teraz tydzien jak dokarmiam butla...myslicie,ze to przyspieszy miesiaczke???
ΦΙΛΑΚΙΑ myszta

Do góry