reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
ja tez mialam cc............i jeszcze nie mialam @ a jestem juz prawie 5 miesiecy po porodzie.......
a co na to lekarzavocado2 pisze:A ja się Wam pochwalę, że zostałam rekordzistką wśród majowych mam (2005). 13 sierpnia minęły 2 lata od mojej ostatniej miesiączki!!!
Rybcia_21
Fanka BB :)
Ja juz miałam @ i nawet juz 2 @ po porodzie a w maju rodziłam.Więc długo nie byłam bez @ kobitką.
agusia9915
Matka wariatka
jestesci strasznymi szcześciarami ja po porodzie miałam 8 tygogdni poługu(taki ze nosilam pieluchy syna) i 3 dni przerwy , okres 6 dniowy , nastepne co 26 dni.ZAZDROSZCZE TAK BEZ OKRESU BYĆ PO PORODZIE TYLE. Ja karmiłam piersia i to ,ze po porodzie schudłam dużo bo 36 kg tez nic nie dało
avocado2
Fanka BB :)
Beato,
Nie wiem co lekarz, bo jeszcze nie byłam... Myślę, że dopóki karmię piersią, to jest to normalne. Tak samo miała moja siostra i koleżanki. Na razie w pracy jestem na okresie próbnym, ale jak przejdę na stałę, to dostanę kartę medyczną w Enel-Medzie, wtedy pójdę.
Nie wiem co lekarz, bo jeszcze nie byłam... Myślę, że dopóki karmię piersią, to jest to normalne. Tak samo miała moja siostra i koleżanki. Na razie w pracy jestem na okresie próbnym, ale jak przejdę na stałę, to dostanę kartę medyczną w Enel-Medzie, wtedy pójdę.
reklama