A ja juz calkiem przeszlam na Bebiko , od wczoraj nie karmie , ogólnie piersi juz mam miekke ale brodawki jeszcze twarde ,nie chce odciagac pokarmu bo boje sie ze powróci laktacja,piersi jeszcze lekko bola, mam nadzieje ze nie zrobia mi sie guzki 2-3 razy dziennie pije szałwie na zmniejszenie laktacji i wkladam liscie kapusty do stanikaSzkoda...troszke mi żal ale jak mam cierpiec a maly ma nie dojadac i mam popasc poprzez karmienie w depresje gdzie malo brakowalo to wole karmic normlanie,,,i mam pewnosc ze młody jest najedzony.
Macie racje dziewczyny jest straszny nacisk w szpitalach zeby karmic , u mnie na oddziale nie mozna bylo miec smoczkaa mały przy nim strasznie sie uspokajałzazwyczaj daje mu smoczek jak jest przebierany a tak to jakos daje rade bez smoczka
Jesli chodzi o kupki dzieki Agapa ,sa nadal zielone z grudkami mleka ,ale moze to byc wina ze brałam zelazo jak go karmilam i moze trawi do tej pory w sumie 1 dzien nie karmie...
Dziewczyny kiedy wybieracie sie do pediatry? Ja moze dzis malego zapisze
Mamcia - ja swojemu tez daje Bebiko1 tylko kupki sa zielone z grudkami,czytalam o Bebiko ze jest to jedne z lepszych mlek dla malenstwa ,wiec nie wiem co sie dzieje moj maly tez sie prezy tylko nie place cos tam pojeknie i usypia , kumpela dawala swojemu wczesniakowi bebiko i wszytko bylo ok no nie wiem pojde do pediatry i sie spytam...