reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Młoda na butli od urodzenia -pleśniawek brak
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
tak dla uzupełnienia chodziło mi o smoczek z butelki a taki normalny smoczek to tak raz dziennie wyparzam, ale zdarza się też tak że nawet dwa dni nie robię tego tylko jak jest potrzeba to płuczę wodą. jedynie pilnuję zeby smoczek, jak leży gdzieś z boku, bo był w tej zatyczce, smoczki Aventa mają takie, nie wiem jak innemoj misiu dostał pleśniawki i podobno to od mleka ale nie slyszałam tego od lekarza więc nie wiem. ja za każdym razem wyparzam butelkę i smoczek w gorącej wodzie, nie robię tego tylko w nocy bo wtedy szykuję jedzenie na śpiąco i butelkę tylko myję
poletka
Fanka BB :)
Jejku a ja dzisiaj jakiś wylew mleka mam. Zaraz mi pierś eksploduje od nadmiaru mela bo już dwie godziny czekam aż mi się Niunia obudzi na jedzenie. Gdybym wiedziała, że tak prześpi karmienie to bym sobie laktatorem odciągnęła a tak ledwie ruszam reką taki ból W nocy tez był "nadprodukcja" i z jakiego to powodu???
mamjakty
styczniówka 2009
poletka - ja jakiś czas temu przez trzy dni miała m taki nadmiar pokarmu, ale już się unormowało
tak jak Celinka pisze, ściągnij trochę przed karmieniem - ja ściągnęłam 50 ml i było dobrze
tak jak Celinka pisze, ściągnij trochę przed karmieniem - ja ściągnęłam 50 ml i było dobrze
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Dzięki dziewczyny za informacje na temat dokarmiania butelką i pleśniawek.
Normalnie czasem można zwariować od tych rad, porad i itp.
Czasami mi się wydaje ze to ciemnogród, ale jak same brak mi doświadczenia to nie wiem czy te informację sa prawdziwe czy doświdczenie jedenj osoby przeobrażania się w tezę na temat karmienia.
Zamówiełam już woreczki i pojemniki do przechowywania pokarmu muszę spróbowac jak to bedzie z butelką.
Normalnie czasem można zwariować od tych rad, porad i itp.
Czasami mi się wydaje ze to ciemnogród, ale jak same brak mi doświadczenia to nie wiem czy te informację sa prawdziwe czy doświdczenie jedenj osoby przeobrażania się w tezę na temat karmienia.
Zamówiełam już woreczki i pojemniki do przechowywania pokarmu muszę spróbowac jak to bedzie z butelką.
reklama
klaudia011
Fanka BB :)
moj je i śpi..nie ma czasu nawet na uśmiech bo zasypia przy cycu...to chyba ta pogoda ;-)
a rano sie wystraszyłam bo jeden cyc miał mało..z drugiego musiał doić..no i miałam cyce takie miękkie..ale widocznie Miś coś wyciągnął z nich...teraz jest już Ok
a rano sie wystraszyłam bo jeden cyc miał mało..z drugiego musiał doić..no i miałam cyce takie miękkie..ale widocznie Miś coś wyciągnął z nich...teraz jest już Ok