reklama
Martitka, Madzia dostała w szpitalu Enterol. Probiotyk na bazie drożdży - obrzydliwy w smaku i zapachu. Cud że w ogóle to chciała pić (choć nie powiem że chętnie), bo inne dzieci po nim wymiotowały. Natomiast wychodzi na to, że miała po nim biegunkę. Lekarka z przychodni kazała zmienić i poleciła Dicoflor. No i teraz jest gites. Ale zgodnie z tym co mi mówiła, to teraz probiotyków jest ok 70 rodzajów. Kiedyś był do wyboru Lakcid lub Lacidofil a teraz do wyboru do koloru.
E
efilo
Gość
Pyry to kartofle
Ryska - za tego pomidora to ja tez bym Cię zabiła wzrokiem ;-)
majandra - skonsultuj to z pediatrą albo jeszcze lepiej z doradcą laktacyjnym. Jak nie masz w pobliżu to na babyonline są doradcy laktacyjni którzy radzą na odległość. Polecam też forum na laktacja.pl
Gdybym była na Twoim miejscu to podawałabym dwie piersi przy jednym karmieniu. Twój organizm powinien się do tego dostosować najpozniej po tygodniu. U mnie tak było. (A szczerze mowiac juz chcialam dac za wygrana i podac modyfikowane)
majandra - skonsultuj to z pediatrą albo jeszcze lepiej z doradcą laktacyjnym. Jak nie masz w pobliżu to na babyonline są doradcy laktacyjni którzy radzą na odległość. Polecam też forum na laktacja.pl
Gdybym była na Twoim miejscu to podawałabym dwie piersi przy jednym karmieniu. Twój organizm powinien się do tego dostosować najpozniej po tygodniu. U mnie tak było. (A szczerze mowiac juz chcialam dac za wygrana i podac modyfikowane)
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Efilo nam w szpitalu na śniadanie dali pomidora
Efilo, to mnie byś chyba nie tylko wzrokiem zabiła. Bo ja jadłam pomidory, frytki, mielone i schabowe i praktycznie wszystko inne. Tak naprawdę to unikałam tylko cytrusów (tak w formie naturalnej jak i soków), czekolady i orzechów (choć czasem sobie podjadłam kilka od Męża;-)), wzdymaczy w postaci kapuchy czy fasoli i grochu, cebuli i .. to chyba wszystko.
Toska nawet zoladkami nasze dzieci do siebie pasujaJa tez jem wszystko a nawet wicej(sie znaczy ze duzo za duzo):-)
Olla, to musi być przeznaczenie....:-);-)
wspominałaś coś o włosach, u nas też z lupą trzeba ich szukać
reklama
Podziel się: