reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie naszych bąbelków

reklama
Melasa dzięki za opis - przemawia do mnie :tak: Próbowałam dziś kupić sinlac w aptece - powiedziano mi, że jest wstrzymany :eek: Niestety, nie znam przyczyny - wiecie coś o tym?

Jola jakaś paranoja z tymi spacerami - dziś 2km na ostrym biegu i klaksonie :eek: A uspokoił się pod klatką :eek:

Esia, ja też dziś próbowałam kupić Sinlac i też mi się nie udało. Ale przyczyną (z tego co słyszałam) jest nie wstrzymanie tylko fakt, że zabrakło jakiegoś składnika produkcji. :eek: Podobno mają być dopiero po 14tym.

Ja dziś dostałam paczuszkę z Nestle i udało mi się wcisnąć Magdzie ze 2 łyżki kaszki ryżowej z bananami (z próbki). Potem doszło do tego ze 3 łyżeczki jabłuszka. No i teraz zjadła ze 4 łyżeczki zupki mojej własnej produkcji. Hmmm, duma mnie rozpiera, że moje smakowało najbardziej.:-D;-)

No brawo! :-) Ja z własną produkcją poczekam aż nauczy się dobrze mówić (coby zajarzył, że ma się nie krzywić otwarcie ;-)).
Małż właśnie wrócił z makro - kupił Sinlac. Tylko na tym jest napisane, że jest od 5-go miesiąca :confused:

Esia na wszystkich opakowaniach jest napisane od 5 miesiąca, ale pediatrzy zalecają po skończonym 4.

Co do naszej ostatniej nocki, to nie było tak źle (chyba Staś zaczął się naprawiać:-D) a więc krótka relacja:
nakarmiłam go o 23, obudził się o 2.30 - dałam mu wodę, 2.45 - woda, tutaj westchnął bidulek i zasnął. Kolejna pobudka 4.30 - tu mi się go szkoda zrobiło, że biedny jest napewno głodny i dostał cycka:zawstydzona/y: (tacie się nie przyznaliśmy:-p), szczęśliwy spał do 7.30:-)

reklama
Do góry