reklama
Stasiek od kilku dni nie ma w ogóle apetytu:-(
Do tej pory jadł wszystko chetnie i dużo, a teraz każde jego karmienie to istna męczarnia. Jedna osoba karmi, druga musi odstawiać show, bo inaczaj buzia w kłódkę i nic nie zje:-( zaczął tez pluć jedzeniem, zastanawiam się nad zakupem fartucha i okularów ochronnych
Do tej pory jadł wszystko chetnie i dużo, a teraz każde jego karmienie to istna męczarnia. Jedna osoba karmi, druga musi odstawiać show, bo inaczaj buzia w kłódkę i nic nie zje:-( zaczął tez pluć jedzeniem, zastanawiam się nad zakupem fartucha i okularów ochronnych
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Toska-A czy przez przypadek Stasiek nie widzial sie po kryjomu gdzies z moją Amelka?
My od 2 tygodni tylko na mleku bo ksiezniczka obrazona na calą reszte
My od 2 tygodni tylko na mleku bo ksiezniczka obrazona na calą reszte
elmaluszek, może się porozumieli telepatycznie i Stasiek postanowił iść na dietę
A tak na poważnie, to chyba znalazłam powód, a już napewno znalazłam sposób na mojego niejadka Powód: zęby (wyszły trzy na górze + przebijaja się dwójki dolne). Sposób: reklamy w telewizji Jak go karmimy w trakcie reklam je pięknie, tylko reklamy sie skończą zaczyna marudzić, grymasić, pluć itd. (teoria potwierdzona kilkudniową obserwacją;-))
No i potwierdza się powiedzenie: nigdy nie mów nigdy, ja - wielki przeciwnik telewizji (zarzekałam się, że Staś nie bedzie jej oglądał do 3 roku życia) puszczam dziecku reklamy kilka razy dziennie
A tak na poważnie, to chyba znalazłam powód, a już napewno znalazłam sposób na mojego niejadka Powód: zęby (wyszły trzy na górze + przebijaja się dwójki dolne). Sposób: reklamy w telewizji Jak go karmimy w trakcie reklam je pięknie, tylko reklamy sie skończą zaczyna marudzić, grymasić, pluć itd. (teoria potwierdzona kilkudniową obserwacją;-))
No i potwierdza się powiedzenie: nigdy nie mów nigdy, ja - wielki przeciwnik telewizji (zarzekałam się, że Staś nie bedzie jej oglądał do 3 roku życia) puszczam dziecku reklamy kilka razy dziennie
Elmaluszku a czy z piciem u Amelki nadal lipa? Tak sobie pomyślałam jak to było u nas. Zuzka długo nie chciała nic pić, a próbowałam z trzech różnych kubków niekapków. Potem z butelki Nuby i nic. A w kinie podpatrzyłąm starsze dzieciaki pijące z bidoników przez słomkę i kupiłam taki. Nauka trwała 3dni. Teraz mała Zu wypija min 100ml dziennie. Ciągnie przez słomkę jak zawodowiec.
Więc tak jakoś pomyślałam...
Więc tak jakoś pomyślałam...
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anielap-Kubkow kubeczkow i innych cudow na kiju mamy mnostwo.Pozzatym 20 smakow herbatek .I tak po wolutku popija moja kruszyna.Czasem 100ml na dobe czasem 50 ml.Roznie to bywa.Ale cos juz ruszylo powoli.Ale bidonu to przyznam nie mamy.Ach sprobuje tysz;-)
elmaluszek Piotruś też pije wyłącznie przez słomkę - wszystkie inne "cuda" olewał
toska reklama rules! Piotruś z każdego kąta mieszkania usłyszy zwiastun reklam i wykręca główkę niemożebnie Chyba podprogowo na dzieci działają
toska reklama rules! Piotruś z każdego kąta mieszkania usłyszy zwiastun reklam i wykręca główkę niemożebnie Chyba podprogowo na dzieci działają
Olla
Melowa mamusia:)
Od wczoraj Amelka jest na butli.jestem zdziwiona ze przystosowala sie baz mrugniecia okiem!Bo juz kilka miesiecy temu zaliczylysmy probe odstawiania od cyca ale jak tylko widziala ze butla jest biala zaciskala usteczka....moze nie byla gotowa...a teraz pelna radosc.
Ciesze sie bardzo!Jestem wolna i moze apetyt mi zmaleje
Teraz juz nie ma wymowek,musze sie odchudzac
Ciesze sie bardzo!Jestem wolna i moze apetyt mi zmaleje
Teraz juz nie ma wymowek,musze sie odchudzac
reklama
Podziel się: