Weronika Mudant
Fanka BB :)
Blizniak - a co jest Twojemu maluszkowi? Jeśli nie masz ochoty o tym pisać to po prostu zignoruj moje pytanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bliznak wszyscy tak chwalą tą firmę Medela jeżeli chodzi o laktatory i wspomaganie ogólnie laktacji, może u Was też są dostępne?
.
Munie no ja wlasnie mam laktator tej firmy i reczny i elektryczny, nie wiem juz co o tym myslec zwlaszcza ze to moje pierwsze dziecko i nie wiem jak to wszystko moze wygladac. Wiem ze kazda z nas jest inna i inaczej przechodzimy ciaze i pierwszy okres zycia dziecka. ale ja tak sie martwie nie dosc ze malutki jest chory to tak bardzo chcialam zeby mial moje mleczko, fakt ze pije z piersi a przez sade ma polowe mojego i polwe sztucznego no ale ja nie dam rady wiecej sciagnac. Pije herbatke i ogolnie starm sie duzo pic. No mam nadzieje ze mi sie zwiekszy jeszcze.
Mitra - wisi ale to nie znaczy że je ;-)
Bliźniak - zdarza się również tak że nie wszystkie piersi lubią laktatory, ja na początku więcej sobie "sama wycisnęłam ręcznie" niż laktatorem, może po prostu lejek jest niedobry. Ja też mam medele i teraz kupiłam sobie przejściówkę i kilka lejków o różnych rozmiarach i zobaczymy co będzie.
Wiktor to samo , jadł około 10 minut a później tylko trzymał pierś albo go ssał jak smoczka - ileż ja się wtedy seriali na oglądałam bo ciągle na rękach przy cycku mi wisiał a jak chciałam go odłożyć albo wcisnąć mu smoczka to wrzask na całego. Uratowała mnie huśtawka, ze smoczkiem nigdy się nie zaprzyjaźnił.