reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
a my dzisiaj jedlismy Puree z marchewki i ziemniaczka z jagniecina... i co? i nic.. temu mojemu dziecko nic nie smakuje.
Zje, ale ze skrzywiona mina.. dzisiaj co ja wyprawialam przed nim zeby kilka lyzek zjadl. Tancowalam przed bujawka :-D
jakby ktos mnie zobaczyl to by powiedzial, ze jestem walnieta w glowe :-D

hehe...ja to w ogóle niedługo zidjocieję:eek:
czasem muszę takie rzeczy wyprawiać, żeby mały sie uspokoił albo zjadł, że bankowo wygladam jak idiotka:-D:-D:-D:-D

ale to puree z marchewką, ziemniaczkami i jagnięciną mój mały uwielbia:-D
aż gada do słoiczka

a ja dzis jabłuszko ze słoiczka dałam i było OK:) jutro reszta :))
i bardzo lubi herbatke jabłko z melisą do soczku marchwiowego tez sie przyzwyczaił :)

dzis bojkot na butle...70ml herbatki i 40 mleka od 6 rano wrrr...

Ostatnia edycja:
a ja dzis jabłuszko ze słoiczka dałam i było OK:) jutro reszta :))
i bardzo lubi herbatke jabłko z melisą do soczku marchwiowego tez sie przyzwyczaił :)

dzis bojkot na butle...70ml herbatki i 40 mleka od 6 rano wrrr...

Olek też lubi tą herbatkę jabłkową z melisą :tak:

A ja mu dzisiaj chyba dam poraz pierwszy ziemniaka. Marchewka mu nie podeszła, to może ziemniaka będzie tolerował. A za jakiś czas spróbuję jeszcze raz z marchewką. Tylko nie wiem jak mu zrobić tego ziemniaka, żeby była bardziej rzadka jego konsystencja, może dać tej wody w której się gotował??

reklama
Do góry