reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

peperka ja daje przez kubek niekapek czasem:) a czasem lyzeczka zalezy jak lezy.

Ja z mieskiem jeszcze poczekam:)) Moj smrodek je jak na razie wszystko.Tylko kaszka bananowa plul na odleglosc.Kupilam malinowa i za kilka dni sprobuje.

reklama
ja daje z miesiem od 2 dni, zwyklych warzywnych nie chcial jesc, te z miesem chociaz pare lyzek zje.

dajcecie kaszke butelka? jesli tak to przez jakie smoczki? chcialam tac malemu kaszke przez TT smoczki od kaszki, ale od razu sie zakrztusil i skonczylo sie histeria i w ogole nic nie zjadl, nawet mleka nie chcial tylko wrzask byl jak chcialam butle dac :/
↲My z reguły łyżeczką kaszke jemy, ale jak widzę że mały ma gorszy humor to bierzemy smoczek trójprzepływowy i robimy rzadszą kaszke. smoczek do kaszki to porażka niestety. Za duża dziura i odruch wymiotny od razu.

a ja mojemu dzisiaj dałam cytryne polizac, ale sie krzywil, ale nie zachowywal sie tak jakby mu to nie smakowalo, tylko takie smieszne miny robil i sie krzywil

u nas kaszka idzie z łyżeczką w parze :-) Ol jest fanką łyżeczek ;-) jak ją karmię, to czasem muszę dać jej drugą łyżeczkę, bo z ręki mi wyrywa ;-)

jabłka dawałam swoje, z tym że je gotowałam.

reklama
u nas kaszka idzie z łyżeczką w parze :-) Ol jest fanką łyżeczek ;-) jak ją karmię, to czasem muszę dać jej drugą łyżeczkę, bo z ręki mi wyrywa ;-)

jabłka dawałam swoje, z tym że je gotowałam.

z tą druga łyzeczką to jest myśl:-) musze wyprobować:-) bo zabierał mi dzisiaj łyżeczka i pryskał na wszystkie strony deserkiem:-D

Do góry