reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

Mój mały jest strasznie śmieszny, kiedy jemy łyżeczką. Już jak widzi, że niosę jego miseczkę, to jest taka radość :-D:-D A przy jedzeniu non stop nawija :eek::-D Chyba daje znać, że smakuje. Też czasami próbuje mi wyrwać łyżkę :-) A jak się jedzonko skończy, to jest zawiedziony, że to już koniec. Mam taki ubaw z niego :-D

reklama
Moja mała też babelkuje, albo próbuje zjeść śliniak. Łyżeczke daje jej do łapki to pcha do bużki. Dzisiaj dokupiłam łyzeczek płytszych bo miałam małe ale pakowne.Zrobiłam też zapas soczków z bobofruta i obiadków .Z gerbera znalazłam jabłuszko z kaszą manną.

Ostatnia edycja:
ja też wczoraj zrobiłam zapas ale tylko zupek, mam teraz chyba z 30 słioczków.
moja Pola to pluje jedzonkiem ale tylko wtedy kiedy mój M ją karmi, ma wtedy taką frajdę :)

a moj obojętnie co dostaje do jedzenia to zawsze na początku jest mina w stylu "co wy mi dajecie, ja na pewno tego nielubie", a potem dopiero poczuje ze to jest dobre i juz ladnie dzioba otwiera

Dziewczyny mam dylemat odnośnie pomidora w daniu Gerbera z rybą. Nie wiem, czy podać Szymkowi dzisiaj, czy jeszcze się wstrzymać ze względu na tego pomidora. Jak myślicie?

a ja mojemu planuje wlasnie przyrządzic danie z pomidorkiem, bo widziałam wlasnie w tym daniu, takze mysle ze zrobie cos w stylu pomidorowki, ale jakies warzywka zmiksowane i do tego pomidor, pomysle, nie wiem jeszcze co mi z tego wyjdzie

reklama
Do góry