kurcze a mojej Poli wyszły jakieś krostki na buzi. dostała dziś soczek jabłko-winogron i nie wiem czy nie od winogronu. zobaczę co bedzie jutro jak zejdą znaczy potówki jak nie to winogron uczulił. a jeszcze dziś pisałam że małej nic nie wychodzi a tu taki klops
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny :-)
Mi Bebiko 1 starcza na okolo 4 dni, pojemnosc 350 .
Mi Bebiko 1 starcza na okolo 4 dni, pojemnosc 350 .
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No a ja niestety ten nutramigen,ale to dla dobra skarbusia,pije z glukozą i puszka szybko idzie.
moniSkaBe
a my bebiko 350 i dobre 2 dni,bo narazie same mleczko pije.
No a ja niestety ten nutramigen,ale to dla dobra skarbusia,pije z glukozą i puszka szybko idzie.
Madziu to jakie mleczko Bartus pije?
madzia84
Madziu to jakie mleczko Bartus pije?
Jednak wróciłam do nutramigenu,bo wysypały sie czerwone suche placki na brzuszku i szyjce.Tak sie umawiałam z pediatrą ze jak bebiko nie pomoze to odstawic i dawac nutramigen 2.
A myślisz, że tak szybko mogła zareagować na soczek? Może to coś z wczoraj?kurcze a mojej Poli wyszły jakieś krostki na buzi. dostała dziś soczek jabłko-winogron i nie wiem czy nie od winogronu. zobaczę co bedzie jutro jak zejdą znaczy potówki jak nie to winogron uczulił. a jeszcze dziś pisałam że małej nic nie wychodzi a tu taki klops
No właśnie:-)wczoraj nic nowego nie dostała, jadła marchewkę ale ją je już od kilku dni. może to tylko potówki
moniSkaBe
Jednak wróciłam do nutramigenu,bo wysypały sie czerwone suche placki na brzuszku i szyjce.Tak sie umawiałam z pediatrą ze jak bebiko nie pomoze to odstawic i dawac nutramigen 2.
Pawelek tez ma kilka suchych plackow, tylko mowie, nie wiem czy od mleka.. czy od tego nieszczesnego selera.
Przed selerem jadl Bebiko i bylo ok.
reklama
madzia84
Pawelek tez ma kilka suchych plackow, tylko mowie, nie wiem czy od mleka.. czy od tego nieszczesnego selera.
Przed selerem jadl Bebiko i bylo ok.
A teraz pomyslałam ze te placki to jest od baleneum w tym go kąpie i tam ze moze dostac czerwone suche placki i swedzenie,ale on ma jeszcze całą taką szorstką skórke i to jest chyba skaza,sama juz niewiem.
Podziel się: