reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
też chcę podać gruszkę tylko jakoś nie mogę się przełamać, bo mnie to wydaje się że gruszka jest ciężkostrawna , choć na słoiczku pisze że po 4 miesiącu można

ja zdalam sobie sprawe, ze przez ta alergie i wysypki, moje dziecie prawie nic jeszcze nie jadlo oprocz marchewki i jabluszka. A za tydzien bedzie mialo 5 miesiecy.
Zobaczymy, jeszcze bedziemy sie pytac pediatry, bo w pon idziemy.

my jutro jabłuszko z owocami leśnymi ( maliny, czarne jagody, sok z aronii) słoiczek z gerbera po 4 miesiącu więc próbujemy jutro.

mały już jadł marchewke, marchewka +jabłuszko+banan, i ziemniaki+ szpinak.

i uwielbia soczki jabłkowe 100% ale rozcieńczam z wodą

reklama
my jutro jabłuszko z owocami leśnymi ( maliny, czarne jagody, sok z aronii) słoiczek z gerbera po 4 miesiącu więc próbujemy jutro.

mały już jadł marchewke, marchewka +jabłuszko+banan, i ziemniaki+ szpinak.

i uwielbia soczki jabłkowe 100% ale rozcieńczam z wodą

a te ziemniaki ze szpinakiem jak podchodziły? smakowały? też je mamy bo M kupił tylko ten kolor..

Do góry