reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

moja tez raczej herbatkowa niż soczkowa ;)

te kaszki z mm to sam kłopot. skąd ja wiem, jakie tam mm jest? dlatego ja kupuję takie bezmleczne i dodaję swoje mm. (jeśli już w ogóle daję)
jeśli chodzi o mannę, to kupię zwykłą, bez dodatków.

Ol wszamała dziś cały duzy słoik dyni z indykiem, ostatnio to nasz hicior ;)

reklama
jutro pojde do pediatry (dla dzieci chorych) pod pretekstem kataru u malego.
Wypytam o wszystko, o rozszerzanie diety i mleko ehh..
tyle tego jest, ze juz sama nie wiem o co pytac :eek:

Ja ostatnio kupiłam z bobovity kleik ryzowy po 4 m-cu i nawet Bartusiowi smakowało.Mam pytanie donosnie tego kleiku pediatra nie kazała mi dawac zadnych deserków zeby sprawdzic mleko bebiko czy go uczula,ale czy na bebiku moge dawac ten kleik?

Ja mam kaszke ryżową z Nestle i robie na Bebiku :)

reklama
Do góry