reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
Ola jeszcze nie jadla sloiczkow po 11 miesiacu. Narazie oswaja sie z kawaleczkami po 8:) Ale niezle jej idzie, uwielbia makaron. Jaki makaron gotujecie maluchom? Jakiej wielkosci kawalek mieska dajecie dziennie? Tak mniej wiecej, bo niby wiem ile gramow ale nie mam gdzie tego zwazyc.

widzialyscie nowe jogurciki hippa? takie mini mini maja 50 gram
tak, ale ponieważ Mały musiał by zjeść cały 4-pack na raz, żeby się najeść to nie kupuję, zresztą on kocha bakusie (wszystkie smaki), monte i danonki (poza tymi pół na pół truskawka-wanilia, zresztą i mi nie podchodzą)

ja kilka razy kupilam jogorty hippa i one dalece odbiegają od smaku jogurtu, nestle i bobovita mają smakowo lepsze jogurty, ale ja malemu daje te same co dla nas, najczęsciej je naturalny z piernikami, musze ich znowu napiec bo sie konczą :)

reklama
Do góry