reklama
Ola jeszcze nie jadla sloiczkow po 11 miesiacu. Narazie oswaja sie z kawaleczkami po 8 Ale niezle jej idzie, uwielbia makaron. Jaki makaron gotujecie maluchom? Jakiej wielkosci kawalek mieska dajecie dziennie? Tak mniej wiecej, bo niby wiem ile gramow ale nie mam gdzie tego zwazyc.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
widzialyscie nowe jogurciki hippa? takie mini mini maja 50 gram
moniSkaBe
Fanka BB :)
mnie sie zdarzylo podac nawet po roku.dziewczyny, a dawałyście już może dzieciaczkom jakieś słoiczki po 11 msc?
ale Pawelek nie chcial jesc, ostatnio nie ma na to czasu. Lepiej smakuje jedzenie z naszego talerza.
M
myszowata
Gość
tak, ale ponieważ Mały musiał by zjeść cały 4-pack na raz, żeby się najeść to nie kupuję, zresztą on kocha bakusie (wszystkie smaki), monte i danonki (poza tymi pół na pół truskawka-wanilia, zresztą i mi nie podchodzą)widzialyscie nowe jogurciki hippa? takie mini mini maja 50 gram
ja kilka razy kupilam jogorty hippa i one dalece odbiegają od smaku jogurtu, nestle i bobovita mają smakowo lepsze jogurty, ale ja malemu daje te same co dla nas, najczęsciej je naturalny z piernikami, musze ich znowu napiec bo sie konczą
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartus lubi danonki,bakusie i te co my jemy.
Podziel się: